Neaké nevýhody MacBook a Mac OS

Domov Diskusné Fóra Ostatné Neaké nevýhody MacBook a Mac OS

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • #55580
    bawy
    Moderátor

    Zdravíčko ludia :) chcem si kúúpit macbook s napalkov, ale potrebujem vediet aj nieco realne a prakticke zo zivota macbookov… vsetko to pozitivne viem..potrebujem vediet to negativne ktore mi nikto v predajni nepovie :) fakt REALNE nevyhody :) neveriim ze je to 100% dokonaly soft a hardware :) dufam ze to bude objektivne dik.

    #112338
    nemo
    Účastník (Participant)

    1. velice rad se spini
    2. rad se poskrabe
    3. na svou velikost se mi zda dost tezky
    4. dost hreje

    Jinak je to ale skvela masina. Je jen treba u toho moc nezrat a pokud mozno ho po nicem nesoupat. Vaha i zahrivani se daji prezit.

    #112339
    bawy
    Moderátor

    fajn to sa mi paci :) hardware porieseny.. este na ake nedostatky ste prisli pri pouzivani OS ? :) vista je uz dost premakana myslim ze to uz nebude rozdiel ako z XP :) ale aj tak chcem realne pohlady na tuto problematiku :) a este realnu vydrz baterky :)

    #112341
    zee
    Účastník (Participant)

    nakolko MB ma strbinovu mechniku, rozluc sa s 8cm CD/DVD a ak budes chciet nejaky internet od mobilneho operatora, tak jedine cez externy USB modem, card slot ma az MBP.

    #112349
    bawy
    Moderátor

    jasan fajn zatim mi to vyhovuje :) vsetko si viem prepalit na klaiscky disk/usb mass storage :D a mam huawei od orangeu zatim ma to vsetko tesi

    #112354
    nemo
    Účastník (Participant)

    Vydrz baterie zalezi na praci. Bezne 4+ h

    #112360
    mato63
    Účastník (Participant)

    Bawy- tesit Ta to bude,ak ked ho budes mat. .:P

    #112384
    jurosik
    Účastník (Participant)

    nemozem suhlasit s nemom, nie je tazky, nepriehreva sa… a ano zaspini sa a poskriabe, ale nic vyrazne to nie je…

    a nevyhoda moze byt aj to, ze bude vzdy stredobodom zaujmu, po case ti to moze zacat liezt na nervy… :)

    #112426
    scenic
    Účastník (Participant)

    Bawy asi cca pred mesiacom a pol som sa rozhodol prejst s Win (mal som aj XP aj Vista) na Mac OS a teraz ti mozem povedat ze nebudes lutovat. Ja osobne by som s5 na Win nepresiel. Je pravda ze kvoli nejakym aplikacim ako je uctovnictvo musim mat v nom aj Win XP a ked je treba riesit fakturaciu tak sa cez Parallel Desktop musim prepojit a podla mojho nazoru neni kvalitne ICQ pre Mac OS (sorry ludia ale ja Adium nemusim) ale aj tak by som uz zostal pri nom. Mozno zo zaciatku ti bude chybat Outlook ak si ho pouzival no to prejde casom :). Odporucam ti ale hned pri kupe MacBooku upgrade na 2GB RAM nakolko 1GB je malo a je to dost citit. Tak to je asi vsetko, ak ta nieco bude este zaujimat kludne sa pytaj (nie som sice ziadny odbornik na Mac OS a ludia odtialto z fora mi dost pomohli za co im dakujem (hlavne Milanovi M.), ale rad sa podelim so skusenostami). Mimochodom Huawei od OR funguje paradne, ale treba si stiahnut ovladace a aplikaciu z ich webu a priprav sa bud na hovor na 905 alebo dlhe hladanie. Maju to tam strasne zasite….

    #112432
    nemo
    Účastník (Participant)

    jurosik: no vidis, ja zase nesouhlasim s b=tebou ;-) Takto maly notebook by si zaslouzil hmotnost mnohem blize 2kg, nez ted. Kdyz jsem ho koupil a vybaloval z krabice, to uplne prvni, co me napadlo, bylo “ten je tezkej…”. Ad 2 – nerekl jsem, ze se prehriva, ale zahriva. A netvrdim to zdaleka jen ja – kdokoliv si na nej sahl po nejake dobe, ihned mi tento nazor potvdril. Tuhle jsem ale byl nemocny a lezel jsem v posteli s MB – doporucuji. Je to jako sauna.

    #112469
    jurosik
    Účastník (Participant)

    2,27 kg? je to subjektivne, mne vaha vyhovuje…
    a zahrievanie – ked si to porovnas so strojami inych znaciek, tak MB je na tom lepsie… lepsie chladenie…
    tiez bravam maleho na kolena alebo do postele, ale saunu mi tam nerobi… asi mas nejaky specialny finsky model :)

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.