Najlepšie softvér pre obnovu dát vo formáte iOS 12

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Najlepšie softvér pre obnovu dát vo formáte iOS 12

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #532255
    sdfhaui
    Účastník (Participant)

    Roky späť, straty dát z vášho iPhone nebol menej katastrofou. Dôležité a cenné informácie sa stratili počas posledných niekoľkých desaťročí. V súčasnej dobe sa uvoľnenie nového systému iOS 12 stáva pomerne málo používateľov, ktorí chcú aktualizovať svoje zariadenia na najnovšiu verziu systému iOS 12, aby získali viac nových funkcií a ignorovali problém so stratou dát, ktorý môže spôsobiť aktualizácia. Ste obeťou tohto problému? No, neľutuj sa za seba! Dnes sa zameriame na rôzne nástroje na obnovu dát, ktoré môžete použiť. Tu je top 6 najlepší softvér pre obnovu dát vo formáte iOS 12:

     

    TunesKit iPhone Data Recovery

     Väčšina jeho nedávnych recenzií je neuveriteľne pozitívna. Obnovenie dát na iOS 12 bolo veľmi jednoduché. Tento softvér je jedinečne navrhnutý na riešenie straty dát vďaka inovácii zariadení, vírusovým útokom a vymazávaniu. TunesKit iPhone softvér pre obnovu dát má užívateľsky prívetivé rozhranie, ktoré umožňuje jednoduché ovládanie najmä pre začiatočníkov. Môžete obnoviť údaje z iCloud, iTunes zálohovania a zariadenia iOS. Rovnako ako iný softvér na obnovu, TunesKit vám poskytuje selektívnu možnosť obnovy dát a širokú škálu typov súborov na obnovenie. No, zaručte 100% bezpečnosť získaných údajov. Navyše je to bezplatná skúšobná verzia pred nákupom. Nižšie je stručná príručka o tom, ako používať TunesKit na obnovu dát v systéme iOS 12:

    Krok 1

    Prevezmite, nainštalujte a spustite program. Pripojte svoj iPhone pomocou dátového kábla. Na kontextovej správe môžete prijať povolenie na softvér

    Krok 2

    Zvoľte režim obnovenia ako “Obnoviť z iOS”. Dáta iPhone sa automaticky zobrazia.

    Krok 3

    Kliknutím na položku Skenovať spustite skenovanie stratených údajov a zobrazí sa nová stránka.

    Krok 4

    Po dokončení skenovania sa objaví nová stránka s množstvom súborov, ktoré môžete obnoviť. Odtiaľ môžete ľahko vybrať súbor, ktorý chcete obnoviť. Potom kliknite na možnosť Obnoviť v dolnej časti stránky.

    Pros

    Obnovuje viac ako 20 rôznych dátových súborov

    Dokáže obnoviť dáta z iCloud, iTunes a dokonca aj z iOS zariadení

    Je to super skenovanie a obnovenie dát.

    Zápory:

    Verzia bezplatnej skúšobnej verzie je príliš obmedzená na to, aby bola akýkoľvek.

    #532283
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    reCaptcha – Kofola 0:1

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.