Najlepšie iPhone softvér pre obnovu dát

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Najlepšie iPhone softvér pre obnovu dát

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #533770
    fgvetyh
    Účastník (Participant)

    V podstate čelíme riziku, že stratíme iPhone alebo ho budeme môcť kedykoľvek prelomiť. Zriedka však zvážime náklady na stratu iPhone. Údaje o iPhone vrátane správ, hudby, fotografií, videí, zoznamov kontaktov a ďalších informácií sú v porovnaní so zariadením absolútne cennejšie.

    Potrebujeme iPhone softvér na obnovu dát, ktorý obnoví všetky strata súborov. Predstavujeme TunesKit iPhone Data Recovery v nasledujúcom odseku.

    Čo robí TunesKit iPhone Data Recovery vyniká zo všetkých riešení pre obnovu dát iOS, je jeho najrýchlejšia rýchlosť úplného obnovenia viac ako 20 typov stratených a zmazaných súborov na všetkých zariadeniach iOS, vrátane iPhone 4 na iPhone X, všetky modely iPad, iPod touch 6 atď. Len s tromi jednoduchými krokmi získate všetky chýbajúce údaje: vyberte režim obnovenia dát, skenujte a ukážte stratené údaje, vyberte a obnovte požadované súbory.

    Z ľubovoľného dôvodu ste stratili súbory, TunesKit iPhone Data Recovery by záchranu týchto súborov pre vás úplne, vrátane chybných odstránenie, iOS upgrade zlyhanie, poškodenie zariadenia, heslo zamknuté, jailbreak chyba, zlyhanie systému, vírus útok, nesprávne fungovanie, , obnovenie z výroby, atď

    Pros

    – Maximalizujte obnovenie všetkých typov údajov v zariadení

    – Obnovte vymazané údaje systému iOS v prípade rôznych strát údajov

    – Bezplatná aktualizácia

    – Plne kompatibilné so všetkými zariadeniami so systémom iOS

    Zápory

    – Skúšobná verzia má obmedzené funkcie.

    #539924
    Wlee2060
    Účastník (Participant)

    Pokiaľ ide o mňa, raz som na obnovenie stratených kontaktov, vrátane mien a čísel, používam aplikáciu Joyoshare iPhone Data Recovery. Fungovalo to dobre. Viem, že dokáže obnoviť aj iné údaje iphone, ako sú textové správy, fotografie, videá, história hovorov, poznámky, pripomienky, údaje typu Whatsapp atď. Ak ste náhodou stratili údaje, môžete skúsiť tento nástroj získať späť aj svoje údaje.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.