Nabíjačka na MacBook Pro prestala fungovať

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Nabíjačka na MacBook Pro prestala fungovať

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #96419
    murriik
    Účastník (Participant)

    Dobrý večer,

    pred chvíľkou som si všimol, že mi prestala fungovať nabíjačka k MacBooku Pro 13″ early 2011. Nesvieti zelená dióda na nabíjačke a nabíjanie batérie nie je signalizované ani v systéme. Skúšal som reset PRAM, rovnako ako aj SMC no ani jedna možnosť nepomohla. Nemáte nejaké rady ako ju spojazdniť, opraviť resp. je ešte vôbec šanca, že bude funkčná?

    Pretože 80 eur za novú je pre mňa teraz trochu pálka hah.

    A to som sa práve chcel pustiť do písania seminárnej práce ahhh.

    #366574
    appleadam
    Účastník (Participant)

    Mme sa stalo to isté ale s macbook pro 13″ mid 2012; kúpil som si ho tento rok v máji a na druhý deň mi nefungovala nabíjačka ,, tak aom im poslal nabíjačku a do 2 alebo 3 dní mi poslali novú. (zatiaľ som používal z macbooku air…)

    #366609
    murriik
    Účastník (Participant)

    What black magic is this?
    Nechal som ju trochu napokoji a už funguje. Snáď si to znovu nerozmyslí.

    #368452
    madman
    Účastník (Participant)

    murriik
    mam ten isty problem. ked sa tento problem objavi treba vybrat zo siete, nechat nejaku dobu odpojenu (u mna stacil den-dva) a naskocila. no prave teraz riesim problem ten, ze uz som ju nechal cely vikend odpojenu, no nepodarilo sa mi ju ozivit. teraz ked mi prestala fungovat, tak bola asi tyzden zapojena v elektrine, no nebola pripojena k mojmu Airu. Ze by jej to vadilo?

    Kazdopadne, musim vyriesit zrejme novy kus. Alebo jazdeny? Ponuknite ak máte.

    #535256
    durofly
    Účastník (Participant)

    Ahojte, ja mam podobny problem ( ale zaroven mozno aj iny ) Mam book pro mid 2010. Baterku som este nemenil ma 650 cyklov healt cca 29% ( samozrejme ze mi uz pred rokom pisalo ze ju treba vymenit ) ale neriesil som to bo vacsinou som na nabijacke a iba sem tam som uz pouzival baterku. ( vydrzala max hod ) Asi pred tyz som pouzil nb bez nabijacky a vybila sa mi bat tak som to supol na nabijacku ale ledka sa nerozsvietila a ani nezacalo nabijat a ani som uz nevedel spustit book. Asi po 3 dnoch som ho vyskusal zap a nb nabehol bo bat si odychla a nazbieralo sa tam cca 12% no ked som pripojil nabijacku znovu nezacala nabijat. Mam 2ks nabijaciek a obe pred tymto problem fungovali uplne v pohode a nepredpokladam ze by skapali obe naraz. Moja otazka znie – stretol sa uz niekto s takym problemom? Ma book v sebe nejaky lock ktory nedovoluje spustit system ak je tam baterka ktora ma nizku zivotnost a brani dobijaniu aj spusteniu nb? Neviem ci mam kupit novu baterku alebo nabijacku :-( Myslim si ze nabijacky su ok. Dik za reakcie

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.