Na zamyslenie: Tip pre admina – forum

Domov Diskusné Fóra Ostatné Na zamyslenie: Tip pre admina – forum

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #54896
    MBPro
    Účastník (Participant)

    mam taky drobny navrh tykajuci sa diskusii. bolo by mozne, keby sa v sekcii “forum” zobrazovali aj diskusie, ktore su pod clankami? myslim, ze to bude vyhovovat viacerym aj z nasledovneho dovodu. vzdy ked si precitam clanok, precitam si aj diskusiu k nemu. avsak k starym clankom sa nevraciam a tym padom ani nesledujem, ci nejaka diskusia k nemu prebieha, co je mozno skoda, pretoze tam mozu padnut zaujimave napady. resp. mozno cela diskusia vdaka tomu padne do zabudnutia. ak by vsak boli diskusie sucastou tejto sekcie, urcite by mali dlhsiu zivotnost a po prihlaseni je kazdy informovany o tom, ci pribudli prispevky a pod. co vy na to? :)

    #109129
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    MBPro: vytvarat z fora diskusiu k clankom zrejme nebudeme. Diskusia pod clankom je viac osobnejsia, je to miesto, kde mozes v kratkosti vyjadrit svoj nazor, radu, tip a pod. Vies, ze ta tam nebude obtazovat neporiadok, zbytocne dlhe prispevky o nicom, ani spam. Preto si ju rad za minutu precitas a prispejes aj vlastnym komentarom.

    Forum posobi komplexnejsie (aj ked je vlastne jednoduche) a je prisposobene vacsiemu mnozstvu textu a dlhym prispevkom. Vela ludi by to odradilo, od citania aj prispievania.

    Ak chces sledovat stav diskusie a nove prispevky, na jej zaciatku su RSS linky, pre kazdu zvlast. Takze ti neunikne ziadny komentar v ziadnej diskusii.

    #109360
    Svarog2
    Účastník (Participant)

    hola hola ocuj admin nedalo by sa to spravit tak aby sa stare prispevky posuvali smerom dozadu a nove ostavali hned na u vodnej stranke ako je to na vacsine for ? podla mna by to ocenila vacsina ludi keby nemusela preklikavat na nove prispevky dozadu ale mali by ich hned na prvej stranke a ked nevedia o co ide daju si na poslendu stranku a maju obsah o com diskusia :)

    #109361
    Svarog2
    Účastník (Participant)

    a ako to tu vlastne funguje lebo niektore prispevky co su mi hodi hned na najnovsie a niektore ostavaju pri najstarsich tak sa musim preklikavat na nove

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.