Mala predajna firma skusenosti

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Mala predajna firma skusenosti

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #536489
    zdejko
    Účastník (Participant)

    Zdravim, kupili by ste mobil z mensek firmy kt neplati dph? Cena je nizsiaaj o 250e oproti mzone, len sa bojim. Telefonysu vraj nové, zapečatené, nepoškodené. Je určený pre SK alebo CZ trh.
    ????????
    Dakujem

    #536490
    iTuxx
    Moderátor

    o telefon by som sa nebal, problem moze byt v druhom roku zaruky, kedy uz opravu musi znasat predajca. Prvy rok sa to da oficialne vymenit cez apple, ale druhy rok preveri, aky dobry je predajca.

    #536491
    zdejko
    Účastník (Participant)

    To ano, a je sanca nejakej zavady na xs? Mam 6s uz zopar rokov a predtym dlaie iphony a nikdy nic som neriesila, stale klapali ako mali. Ale boli z mzone alebo istore

    #536492
    iTuxx
    Moderátor

    samozrejme ze je. iPhony nikdy neboli bezproblemove telefony. Ale ako som povedal, v prvom roku ta to trapit nemusi. Zajdes to vymenit hocijakemu APR alebo do Swissu atd. Horsie je to v druhom roku. Ak planujes po roku telefon vymenit za novy, tak by som sa nebal. Ak ho chces mat dlhsie, tak si priplat a kup u APR a mozes kludne spavat 2 roky. Pre mna osobne je 250 pengö dost, takze by som kupil u toho mikropredajcu a tesne pred skoncenim roka vymenil telefon za novy kus a predal ako novy na bazosi.

    To iste inak mozes spravit aj ty: mozno na bazosi najdes nevybaleny este lacnejsie a 1 rocnu zaruku budes mat aj tak. Ja nakupujem vylucne takto.

    (na uplatnenie 1 rocnej zaruky nepotrebujes ani ziadne doklady, takze je jedno ci ti k tomu nieco daju alebo nie. Podstatne je aby bol telefon neodbaleny pripadne nezapnuty/neaktivovany, pretoze zaruka zacina plynut dnom aktivacie)

    #536493
    zdejko
    Účastník (Participant)

    Ved prave je to doat za to mozem kipit obal a sklo. Nie som zial zbehla v nakupoch po bazari co sa iphonov tyka, tak aasi vyskusam a uvidim co bude o rok. Dakujem za rady ❤️

    #536560
    Rychlik
    Účastník (Participant)

    pozor na tie ceny. Treba si poriadne prečítať obchodné podmienky. Niektoré lacnejšie eshopy majú (ne)jasne napísané v podmienkach že zariadenie aj keď za plnú cenu má kupujúci len v prenajme.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.