Mac-y a internet…

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Mac-y a internet…

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #54382
    MaPa
    Účastník (Participant)

    zdravim cely tim macblog-u,
    pisem to do fora a temy hardware, ale chcel by som vas poprosit ci by ste nepublikovali nejaky rozsiahlejsi clanok na vasom webe ohladom pripajania Mac-ov na internet.
    vsade aj na inych diskusiach to riesia, vzdy sa najde nejaky ten problem, ci uz mensi or vacsi.
    jednoducho povedane fakt nejaky zrozumitelny a prehladny clanok o pripojeni na net v SR, ktori providers to podporuju, kde su nastrahy, obmedzenia… no proste vsetko… :-)
    myslim, ze by to pomohlo viacerym citatelom (aj vasho webu)

    ps: vsade vo svete je zauzivane, ze ked niekto pride s fajn napadom, tak ostatni mu ho nezavidia ale sa ho snazia podporit. vas novy web povazujem za vyborny napad aj ako pioniera (teraz nemyslim niekoho sukromny blog) v SR, co sa tyka tejto problematiky, velmi pekne spracovany, atd.
    k veci: kedze vas web neobsahuje reklamu, tak predpokladam ze ste ho nezriadili za komercnym ucelom, teda nemate z neho prijmy…
    a dostavam sa do finale: chcem vam prispiet (tzv. donate), ocenit vasu snahu a cas. mozte to kludne minut v krcme na pivo a pod., moznostiam sa medze nekladu… :-)
    takze kludne mozte vytvorit nejaku sekciu “donate”, jedneho potencialneho donatora uz mate ;-)

    vdaka
    maros

    #106758
    TomasKovac
    Účastník (Participant)

    Ahoj Maroš,

    ďakujeme za tip na článok. Zatiaľ neviem do akej miery je možné ho zabezpečiť, pretože neviem aké typy pripojenia majú jednotliví redaktori MacBlogu (Chello a pripojenie do inej DHCP siete asi nikoho nezaujíma, kedže s ním nie je problém) resp. neviem ani s akými typmi pripojenia majú skúsenosti vôbec, ale zistím čo môžeme spraviť a dám ti vedieť.

    Čo sa týka donácie, je to takisto fajn nápad, zvažovali sme ho už pred štartom MacBlogu; čo je ale problém sú spoločnosti poskytujúce možnosti donácií. K Paypalu potrebuje uživateť (donator) kreditnú kartu (platby CC sú na Slovensku stále v plienkach) a vytvorený účet, Moneybookers takmer nikto nepozná (a tým pádom nie je tak dôveryhodný, hlavne na Slovensku) a slovenskému Paypayu zasa nikto neverí (ja tiež nie).

    Možnosť donácii ešte znova zvážime, v každom prípade veľmi ďakujeme za ochotu prispieť, veľmi si ju vážime. Naozaj.

    #106760
    MaPa
    Účastník (Participant)

    zdravim vas,
    som rad, ze sa do toho clanku o internete pustite… ma to cas, radsej neskor a komplexny ako narychlo zbuchany.
    budem(e) cakat… :-)

    co sa tyka donacie – ja fungujem na paypale aj na moneybookers, ale ved kludne tu hodte nejaky SR ucet, nieco vam tam poslem…

    prajem pekny den

    maros
    cambridge UK

    #106773
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    Rad by som ta kontaktoval emailom, tak tu prosim nechaj svoju adresu. Zo slusnosti to prijmeme (fakt sme vdacni), ci sa ale objavi nieco o donaciach aj verejne na hlavnej stranke zatial nevieme, a bude sa to riesit neskor.

    Alebo mi napis rovno na dominik@macblog.sk a dam ti cislo uctu.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.