Mac OS X. Bluetooth Hands-Free

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac OS X. Bluetooth Hands-Free

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #54606
    prefectX
    Účastník (Participant)

    Neviete nahodou ako donutit Mac-a aby sa k nemu mohol pripojit mobil ako ku hands free? Chcel by som tym presunut vsetku komunikaciu ( VoIP, GSM ) do jedneho stroja na jedno sluchadlo. Vytoct cislo zvladne aj Address Book a napisat do toho plugin aby sa stroj sam rozhodol, ktory smer komunikacie pouzije, nie je az take zlozite.
    Co ma na tom stve je, ze vo Windows to funguje na BT dongle od Logitech klavesnice, na Mac OS X som o tom zatial nenasiel ani zmienku…
    Diky.

    #107870
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    Zaujimava myslienka, ja som si nedavno kupil plugin do Address Book na svoju Nokiu E50 na posielanie SMS-siek z notebooku a vytocenie cisla ..ale hovor prebieha len na mobile a som si prave myslel, ze to pojde cez notebook.

    #107872
    prefectX
    Účastník (Participant)

    Mam Sony Ericsson a ten je podporovany nativne ( dovod preco ho mam :) takze vytacanie hovorov a posielanie SMS funguju bez problemov. Toto sa deje cez standartne AT prikazi a BT serial line. Problem je, ze OS sa nehlasi pre ostatne zariadenia ako nejake “BT Audio Device” a preto sa mobil k nemu nepripoji. Dalej uz potom netusim ci je to zalezitost celeho BT subsystemu, alebo ci je mozne dopisat k tomu ovladac.
    Jedine “riesenie” ktore ma zatial napadlo je kupit USB audio dongle a stojan pre mobil, ktory ma audio vstup/vystup a prepojit to z Macom. Cele by sa to potom dalo ovladat pomocou Romea, alebo podobnej aplikacie a zvuk zo stojanu/USB donglu by sa presmeroval do spravneho vystupu…. Toto mi ale pride ako dost uchylne :D

    #107873
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    hej hej .. ale ja by som skor prijal moznost, keby sa notas spraval podobne, ako si ty spominal, handsfree .. ze sa pripoji a veskera komunikacia sa bude presmerovavat na notas, jak volanie tak aj sms-kovanie a podobne. Toto keby mal niekto skusenost, ako na to .. prijal by som nejake rady :)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.