Mac.kovia, torrenty, Rapidshare…

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Mac.kovia, torrenty, Rapidshare…

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #55026
    Anonymný
    Neaktívny

    Hello,
    Taaakze, kedze niektore veci treba najprv vyskusat a potom zakupit ( ;o) ), obvykle sa clovek prikloni k vyskusani, a na to aby mohol vyskusat, potrebuje si danu vec “odniekial” stiahnut… Co puzivate najcastejsie na tahanie torrentov? Osobne mam perfektne skusenosti s Azureus-om a Transsmision-om. >ked nefunguje jeden, druhy pomoze< Ako som tak badal a badal... stale som nenasiel nejaky soft na tahanie suborov z rapidshare (a inych file hostingovych serverov), kto pozna ten vie, kto nie, prblizim, ze sa jedna o server, kde sa nachadza vela vela moc dobrych a vhodnych veci, ktore stahujete po tzv. partoch (castiach). Tie su rozdelene asi na 100 mb subory. Finta je v tom, ze pokial jeden part mate stiahnuty a chcete "free" stahovat part c.2, musite restartnut "modem" (resp. znova sa prihlasit na DHCP server a dostat novu IP) alebo ti, ktory maju pevnu IP jednoducho musia pockat par minut. Kto si u rapidshare predplati konto, ma vyhrate. Na windows je uz kopec programov na stahovanie napr. z uvedeneho rapid-u... je nieco aj na Mac? Ak nieco take poznate, budem vdacny za Vas komentar v diskusii.

    #109690
    Macker2
    Účastník (Participant)

    Ja mam oficialne kupene Xtorrent (www.xtorrent.com) kupil som to este v pred spustenim release cize ako betu za 15$ (aka ironia ze mam oficialne kupeny soft na stahovanie neoficialnych kopii:-) teras stoji sa mi zda okolo 22$.

    Mimochodom moje kredo je mat vsetko ofcialne kupene (nie len kvoli tomu ze musim) mam rad ked vsetko mam oficial v podstate som dosiahol toho ze okrem iWork 06 mam vsetko oficial (Uz som si objednal iWork 08:-) cize niak estremne tie torrenti nevyuzivam fakt iba na filmky ale v podstate moja bilancia su asi tri stiahnute za mesiac :-) aj to prehanam.

    #109692
    crumar
    Účastník (Participant)

    Pod OS X taky program zatial nie je. Aspon ja o nom neviem. S predplatenym kontom mozes tahat cez Speed Download, lenze ten je plateny.

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.