Lokalizácie a nové iMacy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Lokalizácie a nové iMacy

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #54923
    Restless
    Účastník (Participant)

    Zdravím,
    môžete mi prosím vás napísať, ako sú na tom výrobky od Applu s lokalizáciou? Mám teraz na mysli softwér, predovšetkým iLife a iWorks. Neviete so skúseností, približne v akom čase prídu nové iMacy a iLife/iWorks ´08 na slovenský trh, v akých cenách, popr. kedy budú lokalizované? Vopred ďakujem za odpoveď.

    #109224
    DoNaLd
    Účastník (Participant)

    O Lokalizaciu sa stara iba CDS a to len v CR .. takze najblizsi jazyk podobny Slovenskemu najdes prelozeny MacOSX len v Cestine. Ale ta teraz upozornujem, ze to robi nesmierne problemy v systeme, hlavne pri pravidelnom upgrade systemu. Okrem toho, ten preklad nie je dokonaly, ma spustu chyb, ktore hlasia aj uzivatelia a vela ludi, co si nainstalovalo cesku lokalizaciu ju po case odinstalovalo. Preto ti radim pouizvat anglicku verziu.
    Inac preklad firmy CDS je vzdy o nieco pozadu o proti akutalnym verziam MacOSX. A bude este hodne dlho trvat, kym sa iLife 08 prelozi. Nejake veci prelozene najdes aj tu http://www.ceskymac.cz/ .. ale este raz ta upozornujem, nie je to ziadna vyhra, skor cakaj problemy.

Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.