iTunes nesyncne videa z priecinka do iPhonu

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iTunes nesyncne videa z priecinka do iPhonu

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #489297
    iTuxx
    Moderátor

    Priatelia, problem je nasledujuci: Na ploche v macbooku mam priecinok s par videami, ktore by som chcel syncnut do iPhonu. Otvorim iTunes, kliknem na ikonku iPhonu a na bocnej liste vyberem Photos. Zaskrtnem ze Sync Photos a vyberiem folder. Zaskrtnem all folders a tiez aj Include videos. Ukazovatel zaplnenia pamate sa posunie a pribudne na nom viac GB vo Photos. Dam Apply a potom Sync. iTunes sa tvari ze pracuje, ukazuje ako prebiehaju procesy, potom dojde na ten kde ma zacat samotne kopirovanie a ukaze ze zacina kopirovat prve video a zrazu skoci na posledne a ukaze sa uz len jablcko ze uz je hotovo. V telefone samozrejme nic nemam. Wtf?

    Skusal som odskrtnut Sync Photos a znovu zaskrtnut, zmenit folder, restartovat macbook aj iPhone, ale deje sa stale to iste. Vie mi prosim niekto poradit, co je toto za imbecilitu? Nesyncujem prvy krat, preto nechapem co sa s tym deje.

    #489299
    JFK.
    Účastník (Participant)

    skús zaškrtnúť “manually manage Music and Videos” – a potom označ každé samostatne ešte v iTunes

    #489319
    iTuxx
    Moderátor

    nejde ani to. Dokonca to nejde ani ked vyberem ze syncnut z aplikacie Photos, do ktorej som tie videa importoval. Dam to Manually manage Music and Videos, v zozname adresarov fotiek a videi u Photos oznacim kategoriu videa, klik na sync, tvari sa ze sync zacne, akoze kopiruje a potom to preblikne z prveho na posledne a jablko konec hotovo. V telefone neni ani teply prd.

    #489341
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Asi blba otazka ale su tie videa v podporovanom formate? Popripade nemaju nejaky prilis vysoky bitrate?

    #489345
    iTuxx
    Moderátor

    ja som ich nahraval iPhonom 5s. Ked som pred rokom presiel na 6s tak sa syncnut dali. Teraz ked prechadzam na SEcko tak nejdu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.