iPod Video 80GB

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #54945
    moootah
    Účastník (Participant)

    Nazdar.
    Mám možnosť, že mi kamarát môže prinesť z Ameriky iPod Video. Ale mám tu pár otázok:

    1. – v prípade servisu mám jeden rok záruku aj v SR, však?
    2. – čierny alebo biely? (klady, zápory, skúsenosti)
    3. – keď sa vybije baterka, koľko stojí výmena?
    4. – keď sa mi vybije baterka do konca záruky mám právo na bezplatnú výmenu (baterky) aj v SR?
    5. – oplatí si priplatiť tých 1.500 SK za ten jeden rok záruky navyše?
    6. – ako dlho mi asi tak vydrží baterka pri takom normálnom používaní? (minie sa do 2 rokov?)
    7. – ako sa na tom pozerá video?
    8. – oplatí sa mi ho kúpiť teraz, alebo radšej počkať na údajnú novú generáciu? (vlastne aj bude nejaká nová generácia?)

    Ďakujem všetkým…

    #109258
    MisoZ
    Účastník (Participant)

    Zdravim, mam iPod video 80GB black pokusim sa odpovedat na par tojich otazok…

    1.Neviem ako je to so zarukou to ale bude vediet niekto iny
    2.To je nekonecna tema aj pri MacBookoch, mam cierny iPod, je uplne krasny a vsetci co poznam maju cierny,ale zalezi od nazoru.
    3.No neviem ako si toto myslel ale iPod ma baterku nabijatelnu (rovnako ako mobil):-) Akurat k nemu neni nabijacka ale iba USB kabel cez ktory si ho nabijas cez komp, samozrejme sa da kupit aj nabijacka na 220V siet potom akurat ten USB kabel pichnes do nabijacky.
    4.vid 3
    5.To neviem zatial som s nim nemal jediny problem
    6.:-))Znova neviem ci sa pochopime ale hrania vydrzi na polovicnej hlasitosti kludne aj 11 hodin mozno aj viac filmov asi 3 hodky a mozno aj trochu viac
    7.Video sa na tom pozera super, nemyslel som si ze je to take dobre ale vdaka vysokemu rozliseniu obrazovky (320×240) a malym pixelom je to fakt super ani s titulkami neni problem
    8.Nova generacia urcite bude ale nkdo nevie kedy a aka bude vsetko su len dohady a rumory…

    #109259
    moootah
    Účastník (Participant)

    S tou baterkou som to myslel takto: Viem, že je nabíjateľná ale počase ako všetky nabíjateľné baterky stratí svoju výdrž. Musím ju častejšie a viackrát nabíjať. Nevydrží už tak dlho. Čiže keby vedel niekto odpovedať na otázky 1., 3., 4., 6. bol by som rád. A tebe MisoZ ďakujem. Keď tak ďaľšie názory na BIELA-ČIERNA.
    Dík

    #109262
    Hanka
    Účastník (Participant)

    Osobnú skúsenosť s batériami nemám, ale všetci tvrdia, že batéria pre iPod vydrží zhruba dva roky. Predpokladám, (ale neviem, či je to 100% pravda), že záruka by mala na Slovensku platiť podľa tej “americkej”, čiže jeden rok. Nemyslím si, že jej predĺženie za ďalších 1500,- je veľmi prospešné vzhľadom na to, že batéria pravdepodobne vydrží dlhšie ako predĺžená záruka (tzn., že nebudeš môcť dať vymeniť batériu zadarmo počas záručnej lehoty), a výmena batérie u nás stojí aj so servisom 1000,-. (Na maczone.sk majú síce na stránke batériu len pre 30GB verziu za 690,- ale určite zoženieš aj pre 80GB spolu so servisom; ešte pred mesiacom tam mali ceny so servisom… alebo si to teraz pletiem?)

    Čo sa farby týka, niekde som čítala, že čierne iPody sa predávajú o niečo viac ako biele. Je to však len otázka vkusu. Síce poznám ľudí, ktorí majú čierne iPody, osobne by som si vybrala biely. Biely iPod je jednoducho klasika.

    A to, či sa oplatí čakať na novú generáciu iPodov je veľmi otázne (keďže nikto ani nevie, či pôjde o klasické iPody alebo o iPod nano a všetko sú prakticky len špekulácie). Ak bude tvoj kamarát v Amerike niekoľko mesiacov, tak by som počkala, možno sa dovtedy niečo vyskytne a bude to jasnejšie.

    #109267
    moootah
    Účastník (Participant)

    A viete niekto ako je to s tými Refurbished? Čo všetko je tam nové a oplatí sa skôr kúpiť nový alebo Refurbished?

    #109279
    Dominik Balogh
    Účastník (Participant)

    K otazke 1. – ano

    #109282
    Tommy_Verceti
    Moderátor

    určite by som kúpil nový.. a sám mám presne tento poslednej generácie čierny ipod video … filmy na tom pozerať… je to asi možné no ja v tom zmysel nevidím … no zase klipy to je úplne niečo iné .. prípadne koncerty.. to určite stojí za to … a predtým som mal biely ipod teraz čierny… neľutujem.. ani s jedným neurobíš zle toho sa neboj :) ale ja by som si asi zase zobral čierny… škoda že to nekupuješ osobne.. ale môžeš si skúsiť v apple predajni na slovensku.. čo Ti viac padne do oka to ber… v košiciach keď som ho kupoval čierny nemali vyložený a moja povaha ma tým pádom pritiahla práve k nemu :)

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.