iPhone 8 Plus – restarty a nefunkcny haptic feedback

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 8 Plus – restarty a nefunkcny haptic feedback

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #517406
    marekb
    Účastník (Participant)

    Zdravim,

    stretol sa niekto s problemom na iP8Plus – obcas nefunguje haptic feedback po stlaceni home buttonu, dokonca sa telefon niekedy po stlaceni home buttonu restartuje.

    Telefon nepadol a tieto problemy sa objavili az dnes – po instalacii iOS 11.0.3. Na druhom iP8plus, ktory ma 11.0.3 nainstalovany uz par dni ziadne podobne problemy nenastavaju.

    Uz som spravil nielen restart, ale aj hard reset s vymazanim vsetkeho v telefone, avsak problem pretrvava. Je nejaky oficialny sposob, ako sa vratit na 10.0.2?

    Ak nepomoze ani downgrade, pojde samozrenme do servisu, hoci zreplikovat problem nie je jednoduche. Obcas funguje v pohode aj pol hodinu, inokedy sa restartuje niekolkokrat za sebou.

     

    Vdaka za odpovede.

    M

    #517424
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Myslel si asi downgrade na 11.0.2. Ano da sa, stiahni si prislusnu verziu a nainstaluj v iTunes cez DFU mod. Ak by nepomohlo tak skus 11.1 beta 2. Potom uz jedine reklamacka.

    #517430
    marekb
    Účastník (Participant)

    Vdaka za odpoved, ano, mal som na mysli 11.0.2. Zial, update na 11.1 beta 2 nepomohol. Je downgrade na 11.0.2 cez DFU oficialne podporovany? Nestratim tym zaruku? Telefon je zakupeny v US, nebudu v SK servise s tym problemy?

    Vdaka

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.