iPhone 7/ iPhone 8

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #516805
    Latynko
    Účastník (Participant)

    Zdravím všetkých, chcel by som sa vás spýtať aj na osobný názor ale hlavne o zhodnotenie z odborného hľadiska čo je podľa vás lepšie a výhodnejšie. Iphony už mám dlhšiu dobu ale chcem sa teda spýtať čo je podľa vás lepšie ako nie profesionál som si to tak porovnával a neviem sa rozhodnúť či iPhone 7 128 gb alebo iPhone 8 64 gb chcel by som k tomu troška teda aj odbornejšie poradiť aspoň takto od vás lebo v predajniach viacerých som sa pýtal aj u operátora samozrejme ich odpoveď bola vždy ten drahší ak budete chcieť vedieť niečo konkrétnejšie tak sa spýtajte. Vopred ďakujem všetkým ochotným za odpoveď. :)

    #516862
    iTuxx
    Moderátor

    a co o tom odbornejsie chces vediet? Su to skoro uplne rovnake zariadenia, akurat 8cka ma bezdrotove nabijanie a skleneny zadok, ktoreho pripadna vymena je draha. Drobne vylepsenia fotaku, displaya a vykonu. Klasicka evolucia. Podstatne je len to, kolko si schopny a ochotny investovat. Ked nemas limit, kludne ber 8cku. Ak mas limit, radsej 7cku. Ten rozdiel medzi nimi nie je az tak velky.

    #516871
    dfx
    Účastník (Participant)

    iPhone 8 bude mat o rok dlhsiu podporu a inak to iste, co pise iTuxx.

    #516873
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    No je tam trosku viac rozdielov. Okrem skla a bezdrotoveho nabijabnia tak este aj True Tone display, Lightning Portrait, rychlejsie LTE, vykonnejsie CPU/GPU, 4K video 60fps, 1080p 240fps, GPS s pripojenim na BDS/Galileo, fastcharging…
    Ja by som isiel do osmicky.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.