iphon 6 dovezen z anglie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iphon 6 dovezen z anglie

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #505429
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Dobry den,mam telefon od znameho a nevim jak ho odblokovat, je v tovarnim nastaveni a kdyz tam dam ceskou nebo slovenskou sim tak pise ze neni nainstalovana sim chci se zeptat jestli to jde nejak odblokovat , ptal jsme se v servise a tam chcou za to nelidske penize tak jse chci poradit zde , tel je prej blacklistovany ale je stary uz 2a pul roku a ta smlouva se nejak vaze s tim operatorem tak jse chci zeptat jestli by mi nekdo neporadil nebo kde najit na jakeho operatora je ten iphon blokovany a jak treba napsat aby mi to odblokovali.dekuju moc za odpovedi.

    #505434
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ak je na blackliste tak ho oficialne neodblokujes, na to su premium sluzby na ebay napr. a su to dost vysoke palky cca. 150-200€.
    Takisto treba najprv zistit u koho je blokovany co nie je zadarmo a dat si v podstate dokopy ci sa to vobec vyplati

    #505435
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Jo to je docela palka :/ a treba r-sim co spousta lidi nabizl na bozosi treba  nebo ebay  nepomuze?   jinak jsem nekde cetl ze pokud je ale po zaruce a je p smlouve tak by to melo jit odblokovat i kdyz je v blacklistu , ale nevim nejsem v tom nejaky expert :/

    #505436
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ak je raz na blackliste tak tam aj ostane aj po vyprsani zmluvy. Take zariadenia su bud nahlasene ako kradnute alebo stratene.
    Neviem uz ci vobec este existuje nieco ako R-Sim, uz som stratil prehlad ale naposledy co viem tam zalezalo na iOS ktory na iphone behal a bolo s tym viac problemov ako uzitku.
    Jedina cesta je zistit na akeho operatora je blokovany co je premium spoplatnena sluzba napr. na ebay alebo google povie viac a potom najst dalsiu premium sluzbu kto to a za ake prachy oficialne odblokuje. Tym padom mas odblok nafurt ale stoji to dost.

    #505437
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Jo no operatora jsem zjistil podle imei info ze se jedna zrejme ze je blokovany na vodafone GB=UK , a nebo je tu jeste nejaka moznost abych ho aspon otevrel ? dostal ho do menu z tovaru? a pouzivat na internet a pisnicky?

    #505438
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Ak ma este aktivovany activation lock tak je konecna ak nemas prihlasovacie udaje od cloveka ktory ho svojim icloudom zamkol. Nebude sa dat aktivovat a teda ani pouzivat ani ako iPod.

    #505439
    chudikcek
    Účastník (Participant)

    Ano tohle vim ,je odblokovany -odhlaseny akorat ten operator :/ cetl jsem neco o tom objednat z ebay simkartu od vodafone UK

    #505477
    iTuxx
    Moderátor

    ale ked je tam sim karta ineho operatora, tak to nebude pisat ze sim nie je nainstalovana. Napis: sim nie je nainstalovana (alebo no sim inserted) je prejav toho ze ju z nejakeho dovodu nenacitalo. Ak je telefon blokovany, napise toto:

    #505695
    Martinko115
    Účastník (Participant)

    ahoj napíš mi na : martinko115@gmail.com

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.