iMessage iPad a iPhone

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iMessage iPad a iPhone

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #465343
    chudi
    Účastník (Participant)

    sevas vospolok ;-)

    potreboval by som poradiť s nastavením iMessage na zariadeniach iPad a iPhone. Zariadenia mám na jednom Apple id tablet je doma furt pripojený na wifi a telefon ked je mimo je sporadicky na mobilnej internetovej sieti no keď že mám iba 500Mb dát u operátora tak niesom stale online. A tu nastal problem pokial niesom online a niekto mi posiela správu na iMessage tak mi to na phone nepríde :( ale príde to do tabletu, no ja by som potreboval aby to prišlo ako sms (myslím keď mi niekto posiela správu z iného iPhonu) Nastavil som na iPade príjmanie iba z apple id čiže na mail kontakt a na phone z oboch ale to zas potom v druhom phone sú ako dve rozdielne konverzácie :( zvlášť na iPad a zvlášť na iPhone. phone ma nastavenie pre príjmanie číslo aj mail a ipad len mail takto to funguje ako ma samozrejme druhý phone musí posielať na číslo a nie na mail bo inač to zas sprasí ako pred tým že to príde na iPad a nie ako sms keď je phone bez netu.

    Potreboval by som to nejak uhladiť aby to bolo inteligentnejšie a iPhone bolo ako defaultné zariadenie kam sa snaží poslať správu a ako nieje online tak poslať sms.

    Ďakujem za pomoc.

    zariadenia majú najnovší iOS

    #465347
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #465349
    chudi
    Účastník (Participant)

    Toss potom sa uspokojím s tým ako to je nastavené teraz ;-) mne by to bohate stačilo no to sú priateľkyne apple hračky ;-) mne fon funguje s bookom dobre lebo book keď nie som doma je offline :D

    ale aj tak mi to neda že sa dedá nastaviť prioritne zariadenie šmakfon :(

    #465352
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.