I: iPhone 6 16GB Space Gray

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes I: iPhone 6 16GB Space Gray

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #487326
    Avatar photoMartin Knezović
    Účastník (Participant)

    Zdravím vás chalani.

    Písal som článok a ako som sa pozeral na svoj iPhone napadlo ma upgradovať. Len mám menší problém, že s jeho aktuálnym stavom neviem odhadnúť cenu. Možno mi pomôžete.
    Jedná sa o iPhone 6 16GB Space Gray. iPhone má na rohoch známky častého používania, teda aj pádu na zem a tak isto je aj mierne ohnutý čo má za následok nedosadanie nového displeja. Teda z jednej strany je vidieť ako zvnútra svieti displej. Všetko funguje normálne, teda jedná sa iba o kozmetické vady. iPhone by mal byť stále v záruke a mám aj krabicu so všetkým až na EarPods. Aká je teda podľa vás jeho hodnota? Ja som si skúsil tipnúť v rozmedzí od 300-350€

    Za rady vopred ďakujem.

    #487358
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #487360
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Ahoj Martin,

    nechcem sa Ťa nijak dotknúť, neber to za zle… ale asi budem hovoriť za väčšinu, ak poviem, že na taký telefón by som sa ani nepozrel, nie to ešte dal zaňho peniaze. Jeho nákup bude zaujímať skôr tých, ktorý majú doma ND a vedia z neho pobastliť na kolene “rovný” a na oko nezničený telefón, resp. puberťákov, ktorým je na diskotéke s 2promile (z čuča) pri stroboskope úplne jedno, že telefón bude svietiť “z vnútra”, stejne sa to vidieť dať nebude (ale budú “in”). Pri prvom aj druhom prípade sa pripájam k s9798685765674, že jeho cena bude pod 300e, hodne. Bude to jediná atraktívna vec pri predaji.

    #487400
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.