Doplnky do iMovie v Macbooku

Domov Diskusné Fóra Ostatné Doplnky do iMovie v Macbooku

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #507212
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Ahojte chalani dá sa nejako vylepšiť iMovie v Macbooku air lebo som nahnevaná omnoho lepšia verzia je na iPade je tam viac základných upútaviek je to vôbec možné prečo aspoň ten počet upútaviek nie je rovnaký, hľadala som v app store nejaké doplnky aj na nete ale nič som nenašla alebo by ste vedeli poradiť nejaký podobný dobrý program našla som tuším final cut ale ten je nehorázne drahý ….

    #507214
    joer
    Účastník (Participant)
    #507215
    joer
    Účastník (Participant)
    #507226
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    ahoj joer si zlatý ďakujem za odkazy chcem sa spýtať zaujal ma hlavne odkaz na tých dvadsať naj tém je tam aj návod ako to stiahnuť len nikde nemám odkaz na stiahnutie z tej stránky možno je to len tým slabým internetom v nemocnici, kde teraz ležím,že ho nenačítal, poradil by si mi a ešte otázka existujú takéto nejaké stránky prípadne aj pre ipad, díky a prepáč že tak otravujem, veľmi si ma potešil tými odkazmi ďakujem za pomoc.

    #507244
    joer
    Účastník (Participant)

    Samozrejme že existuju aj pre ipad, čo je pre iMovie for MacOs musi byť aj pre iMovie ipad, iphone. Neviem ako v nemocnici ale u mňa doma na MacMini ide vsjo Ok sťahovať.
    Takže sa ozvi keď budeš doma na nejakom slušnom pripojeni a ak bude nejaky problem, rád poradim. S imovie robim-teda som robil od prvej verzie takže dačo poradim. A neospravedlnuj sa, forum je na to aby sme si navzájom pomohli a poradili. Je to samozrejmosť.
    Skore uzdravenie prajem

    #507247
    Adina0501
    Účastník (Participant)

    Ahojky Joer diky za ochotu si fajn mne sa podarilo stiahnuť do macu idvd6.0.4. z Apple stránok ale MAC mi ju nechce otvoriť aj keď dám povolenie neviem prečo, ešte doma skúsim povoliť aj dole cez ten žltý zámok, napadlo ma, že tento program bude asi nutný na stiahnutie tých dvadsiatich tém na iMovie čo si mi poslal ten posledný odkaz len mi nie je je jasné aj keď je tam návod ako to vlastne cez ten idvd6 budem sťahovať keď sú tam len odkazy na YouTube a keď som si ten odkaz otvorila bolo tam len klasické video ktoré ňiekto natočil mohol by si mi ten návod objasniť čo a hlavne ako budem cez ten idvd6 sťahovať

    #507253
    joer
    Účastník (Participant)

    Takto, iDVD sa už nepoužíva, Apple zastavil vývoj-však DVD ako také je mrtve. Ale pri inštalácii sa všetky jeho efekty, filtre, themes atd nahrávajú do jednej spoločnej knižnice pre iMovie, iDVD a neviem či aj nie pre GarageBand. Je to proste balík iLife. Daj parametre tvojho kompu, kolko RAm, aky procak a aky rok výroby. Najdeš to pod jablčkom hore v lište -About this Mac. Pozrem či ti pojde iDVD nainštalovať a kde ta knižnica vlastne v systeme je. Už som to dlho neriešil tak sa musim mrknuť. Posledne iDVD je 7.1.2 preto ti ta stara verzia nejde. Treba proste balik iLife 09 myslim. Ak by bol problem, ozvi sa na moj mejl: j.remen zavináč icloud.com Ináč sa dá celý balík kúpiť za 25€ : https://www.mzone.sk/apple-ilife-09-1159 ale je to o ničom, lebo iPhoto už tiež je mrtve, iWeb tiež už vyvoj zrušili, iDVD sice ide, ak máš externu DVD napalovačku tak si môžeš urobiť vlastné DVD. Externá napalovačka sa dá tiež kúpiť po bazároch, alebo myslím aj na Alze len ju musí podporovať Apple, myslím že Samsung má takú alebo mal.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.