Dalsia chyba iOS 8?

Domov Diskusné Fóra Nezaradené Dalsia chyba iOS 8?

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101868
    macur
    Účastník (Participant)

    ..parrada.. vcera som pri predaji klasicky v menu iOS vyresetoval zariadenie (iP5S) .. a dnes som zistil, ze mi zmizli vsetky subory z aplikacii Pages, Numbers aj Keynote na novom iPhone6 ..neuveritelne.. :(

    #391790
    shadower
    Účastník (Participant)

    ja napr. uz na 7 ked zresetujes nastavenia siete pomazalo aj vsetky hesla na wifi a pod. a synchronizovalo aj na icloud takze vsade tiez :D

    #391791
    macur
    Účastník (Participant)

    tak to je “fasa ficuura”.. klobuk dole…
    A da sa to aspon nejako cez Support? mal som tam dost dat… a neziadal som o vymaz v icloud, ale o vyresetovanie telefonu pri predaji, ako to odporuca samotny Apple… ;(

    #391792
    suley
    Účastník (Participant)

    na http://www.icloud.com by mohlo byt nieco, ak si pouzival cloud v iWorks

    #391793
    yurij
    Účastník (Participant)
    #391794
    dfx
    Účastník (Participant)

    Vidim, ze Applu sa dari v poslednej dobe :D

    Keby zil Steve Jobs, tak vyhodi vsetkych zodpovednych za ten bordel.

    #391808
    iTuxx
    Moderátor

    a samozrejme sa teraz v hrobe otaca tak, ze keby bol napojeny na generator, tak napaja cele US.

    #391825
    EdDy
    Účastník (Participant)

    O pár rokov to už bude Steve Rolls asi..

    #391843
    Lukáš Raynor Majer
    Účastník (Participant)

    Zdroj cistej energie ;-)

    #391848
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    V tej firme sa nieco negativneho deje. Poslednym vydareny OSX bol SL, vsetko po nom je uz len horsia alebo lepsia funkcna zlatanina, iOS6 zas bol poslednym stabilnym systemom pre mna typicky applovskeho vzhladu. Po tom prisla omalovanka ktora je zabugovana dodnes.
    Nakoniec prisiel iOS8 ktory maze iCloud data(zas o dovod viac neupdatovat hrrrrr hned v prvy den a o dovod viac sa vyhybat iCloudu co sa dolezitych dat tyka).
    Neviem ci J. Ivy presiel uz na vyssi level ked vydal taky dizajnovy paskvil alebo sa na vzhlade IP6/6+ podielali akcionari a upratovacky z Wall Street ale nieco v sa v apple od smrti S.J zmenilo a to k horsiemu.

    #391851
    dfx
    Účastník (Participant)

    Deje sa to, ze zaspali na vavrinoch. Su presne tam, kde bol Microsoft alebo Nokia pred desiatimi rokmi alebo Sony pred dvadsiatimi rokmi. Apple je arogantna namyslena firma. Mam pocit, ze mnohi ludia kupuju ich produkty uz len zo zotrvacnosti.

    #391869
    Hurfo
    Účastník (Participant)

    dfx presne ako pises zotrvacnost tak som si na to zvykol ze nechcem menit za ine a bojim sa zmeny ako volakedy s Nokiou ale tak ako Windows babre svoj system a uz nikto nemoze povedat ze pouziva windows lebo sa v nom vyzna . Po updatoch som na tom podobne nepoznam ikony neviem sa orientovat v menu vsetko sa ucim nanovo a castokrat novinky ako napriklad animacia zavretia appky vypinam. Dashboard aplikacie nepouzivam a skratka kazdym updatom sa vzdialujem od istoty “toho isteho rozumneho systemu” Mam moznost zobrat si novy mobil ale viem ze 6 nechcem a rovnako nechcem ani Macbook retina kde si nevymnim uz takmer nic a za full model nebudem davat peniaze len preto ze do buducna to budem potrebovat. Asi sme potreboval diktat ale odkedy zacal Apple pocuvat namiesto rozkazovania uz to nema ten cveng.
    Ak Jonymu: Mam pocit ze ten chlap ma najlepsie uz za sebou a skratka niektore veci nevie. Alebo mu chyba niekto kto by ho s tym paskvilom poslal do pekla a vratil ho naspat na zaciatok aby to prerobil. Toto asi Tim nedokaze.

Zobrazuje sa 12 príspevkov - 1 až 12 (z celkového počtu 12 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.