biometrické podpisovanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software biometrické podpisovanie

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #506547
    culi7
    Účastník (Participant)

    Ahojte! Mám ipad air 2 a chcel by som pouzivat: biometrické podpisovanie. Potrebujem na to nejake specialne pero? Lebo apple pencil je len pre Ipad Pro. Mate s tym nejake skusenosti?

    Dakujem

    #506589
    JFK.
    Účastník (Participant)

    to podpisovanie na iPade Air 2 bude pomerne tragické nejakým stylusom,…podpisoval si sa niekedy kuriérovi, že si prevzal zásielku?

    tak asi tak nejak to bude vyzerať, totálne peklo… takéto podpisovanie by som riešil skôr len na iPade ktorý sníma silu dotyku, prítlak, uhol atď… čiže Pro + Apple Pencil je asi jediná schopná voľba

    #506594
    Mano5
    Účastník (Participant)

    To culi7:
    Neviem, ci si spravne polozil otazku. Biometricke znamena nieco BIO – otlacok prsta, snimanie oka, … proste nieco biologicke. Na to nepotrebujes ziadne pero – iba ak by si sa s nim chcel bodat do prsta a prihlasovat sa krvnym odtlackom :).
    Ak chces podpis ako taky – len rukou v elektronickej podobe, tak ten na slovensku nie je platny pri uradnom styku. Platny je len elektronicky podpis cez cipovy obciansky preukaz – to co teraz riesia pravnicke osoby.
    Ako pise JFK – plne funkcna je len kombinacia iPAD PRO + Apple pencil.
    Ja mam aj 2 pera od Wacomu, ktore funguju aj s normalnymi tabletmi (nie PRO) ale funkcnost je obmedzena na konkretne aplikacie (vacsinou na kreslenie) a nefunguju presne tak ako som si predstavoval – zlozite parovanie a vypadavanie spojenia.

    #506669
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.