AppleCare – zakupenie/aktivacia zo SR

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes AppleCare – zakupenie/aktivacia zo SR

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101841
    macur
    Účastník (Participant)

    Dobry den, pozna niekto z Vas overeny-vyskusany postup na zakupenie a najma aktivaciu Applecare /predlzenie zaruky na 2roky/ pre iPhone? Konkretne by slo o mobil zakupeny priam v Apple NY a privezeny na SK ( uz po aktivacii v sieti Orange spolu s SK AppleID..) /iP6 128GB MG4R2LL/A A1549
    Vopred dakujem za rady..

    #391619
    7kubo
    Účastník (Participant)

    ebay je uplne bez problemov

    #391621
    macur
    Účastník (Participant)

    ..cez ebay to prave chcem kupit.. ak mas chvilku.. je spravny postup : kupit Applecare kod cez ebay… a nasledne asi budem musiet vytvorit apple ID US? a zadat aktivaciu Applecare cez tento ucet na stranke Apple a s uvedenim serioveho cisla noveho iPhone? -nebude vadit, ze uz je aktivovany so slovenskou Orange SIM a slovenskym AppleID?..aku adresu a meno mozem zadat pri vytvoreni toho US ID? je treba zakupit AppleCare len z US-teda odtial,kde bol kupeny..alebo mozem aj z UK napr..resp. D..

    #391623
    macur
    Účastník (Participant)

    Bol by som vdacny, ak by sa ozval niekto, kto to realne “absolvoval”.. v diskusiach su totiz dost rozdielne skusenosti..

    #391630
    ivan269
    Účastník (Participant)

    Ahoj, žijem v UK, kúpil som iPad air na SK, doviezol a kúpil AppleCare na ebay. Registrovaný som na UK store, ale kód mi zobralo v pohode a ukazuje predĺženú záruku napriek tomu že iPad bol dovezený. Teoreticky by ti ho malo zobrať aj keď sa registruješ na SK store.

    #391631
    macur
    Účastník (Participant)

    Ahoj, dakujem za reakciu… Prave o to mi ide, na SK nemame online AppleStore stranku.. a nepredava sa oficialne ani program AppleCare.. Ja som telefon kupil v USA cez znameho.. a teraz vaham ako kupit a cez aky ucet registrovat.. ..v niektorych forach upozornuju, ze nie je mozne pouzit napr. na US iPhone registraciu zakupenu napr. v Nemecku, alebo UK… a aj na ebay je pri niektorych upozornenie, ze plati celosvetovo, mimo US, JAPAN.. a pod.. tak preto som chcel radu, ako sa to podarilo uz niekomu tu.. ta registracia vyzaduje od pociatku appleID nie SK.. takze asi vytvorit najprv iny ucet..tam kde je dostupna oficialne AppleCare a nasledne asi kupit aj tam ..

    #391632
    ivan269
    Účastník (Participant)

    Skúšal si toto? https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do
    Po zadaní sériového čísla ti zobrazi aký typ podpory sa vzťahuje na tvoj tel.

    #391634
    macur
    Účastník (Participant)

    Jasnacka.. tam mam klasicku jednorocnu celosvetovu zaruku.. a snazim sa dodatocne ziskat ten druhy rok cez prikupenie AppleCare sluzby, ktoru zial nezakupil hned pri kupe znamy v US.. a uz bol privezeny a aktivovany tel na SK..a len zistujem akym sposobom to pojde, kedze SR nie je v zozname podporovanych krajin.. t.j. postup priradenia konkretneho mobilu zakupeneho v US s 1r zarukou do programu AppleCare (+1rok)
    v UK a inych krajinach v zozname podporovanych a k tomu prislusnych appleID je mi postup jasny.. len hladam ako to spravit teraz a tu.. a cez aky ID a odkial AppleCare licencny kod(krajina)..
    na ebay je kopec ponuk..nechcem len kupit zbytocne nieco co nepojde pouzit.. a na roznych forach som cital rozporuplne diskusie, tvrdia ze to ide aj ze nie… kupim pripadne aj najblizsie v Rakusku (to je myslim na zozname podporovanych krajin AC).. len sposob aktivacie.. skusim sa poradit u resellerov, teda ak budu ochotni.. ak nie u nas-kedze ten produkt oficialne nepredavaju, tak skusim tu Vieden napr..
    Este raz dik za ochotu pomoct.. :)

    #391639
    7kubo
    Účastník (Participant)

    Ahoj mam konkretnu skusenost s macbookk airom
    kupil som ho v NY a potom nasledne dokupil zaruku a cez slovensky aplle ID zaregistroval.
    prebehlo to bez problemov

    #391641
    macur
    Účastník (Participant)

    Wau.. to by bolo fajn.. a ak smiem.. kupil si kde.. v kamennej predajni, ebay .. ? a aktivaciu-registraciu si spravil na slovenske AID cez net, alebo telefonicky, predajna..? -pri registracii si pouzil krajinu nakupu ntbk, alebo AC..?
    dik za info..

    #391644
    macur
    Účastník (Participant)

    Mozem kupit aj taketo npr.? a aku krajinu potom uviest pri registracii?

    THIS PROTECTION PLAN WILL GIVE YOU 1 YEAR ADDITIONAL COVERAGE (2 YEAS IN TOTAL) AND IS REQUIRED TO BE ACTIVATED WITHIN YOUR FIRST STANDARD 12 MONTH APPLE WARRANTY.

    RRP £61

    COMPATIBLE TO THE FOLLOWING IPHONE MODELS

    iPhone 3

    iPhone 3GS

    iPhone 4

    iPhone 4S

    iPhone 5

    iPhone 5S

    iPhone 5C

    iPhone 6

    Applecare is multilingual and can be used in any country except for Japan, US and Canada.

    The packaging language might be different but once opened the instructions are English.

    Enjoy peace of mind with the award-winning AppleCare Protection Plan. For up to two years from the original purchase date of your iPhone; you get technical support and hardware repair coverage — both parts and labor — for your iPhone; battery; and included accessories.

    One stop for technical support
    Because Apple designs the iPhone; iPhone OS; and many applications; the iPhone is a truly integrated system. And only the AppleCare Protection Plan provides one-stop service and support from Apple experts; so most issues can be resolved in a single call.

    – Direct access to Apple experts.
    – Mail-in or carry-in repairs.
    – Express replacement service.
    – Use with a Mac or PC.

    Apple hardware coverage
    The AppleCare Protection Plan provides repair or replacement coverage; both parts and labor; from Apple-authorized technicians. Service coverage includes the following:

    – Your iPhone.
    – Battery.
    – Included earphones and accessories.

    Software support included
    With the AppleCare Protection Plan for iPhone; Apple experts can help troubleshoot issues with your iPhone; Apple-branded iPhone applications; and interconnectivity between your iPhone and your Mac or PC. Support coverage includes:

    – Using iPhone OS.
    – Questions about Apple-branded iPhone applications such as Mail; Safari; Calendar; Remote; and iTunes.
    – Connecting to wireless networks.

    #391645
    macur
    Účastník (Participant)

    tak som to “riskol”.. a objednal na ebay.. z Nemecka.. do dvoch dni pride vraj.. a zadam potom napr Rakusko..

    #391649
    ivan269
    Účastník (Participant)

    Malo by to fungovať. Chápem to že sa ten kód nedá použiť v USA a Japonsku…

    #391653
    macur
    Účastník (Participant)

    ..tak nakoniec.. kupene.. zaregistrovane.. cakam na akceptaciu..

    #391654
    macur
    Účastník (Participant)

    kupene z Nemecka online… registraciu som hodil na Vieden.. ak by naahodou predsa bolo treba v krajine registracie AC… som zvedavy..

    #391695
    7kubo
    Účastník (Participant)

    ja som regisroval cez slovenske ID ale adresu nakupu a kontaktnu som dal NY, tu istu ako ked som macbook kupoval (bol kupovany online z appple.com a vyzdvihnuty v NY v apple store)

    #391697
    miskosvk
    Účastník (Participant)

    Je to easy – AppleCare+ mozte kupit v prvom roku zaruky a bude pouzitelne (aplikovatelne) len v krajine pre ktoru je AC dostupne. Moze byt kupene aj pre zariadenie, ktore nebolo kupene v danej krajine. Tzn. pre SK iphone mozte kupit UK AppleCare, ktory sa zafixuje na dany iphone, a bude mozne ho uplatnit len v UK (v druhom roku zaruky). Vyhoda je aj to, ze AppleCare obsahuje aj 2ks vymeny za novy kus v pripade incidentov ako vytopenie, rozbitie za 55libier/incident.

    #391728
    macur
    Účastník (Participant)

    …moj iPhone bol zakupeny v NY.. appleCare som kupil cez ebay od nemeckeho predajcu, pri registracii som zadal Rakusko /podporovana krajina/ a realnu adresu vo Viedni s menom vlastnika pouziteho appleID /SK/ a aj rovnaku mail adresu ako uvedenu pri kupe priamo AppleStore NY… stale pise na stranke apple cez seriove cislo : “Registration in progres” pricom je zelene Apple Care – covered… avsak pri pokuse o prihlasenie priamo do AppleCare cez AID a heslo to od dnes vecera pise : stranku nie je mozne zobrazit, kontaktujte apple podporu.. cislo incidentu 3270604646140492107… :( tak neviem, ci to mam risknut.. s mojou anglictinou ( a este lepsie nemcinou ) :D

    …–… …–… …–… (S.O.S.)

    #391751
    7kubo
    Účastník (Participant)

    daj tomu cas par dni :)

    #391753
    macur
    Účastník (Participant)

    ..takze paraada.. v noci prisiel mail z Apple Support..potvrdzujuci certifikat, zaruka predlzena na 2 roky od kupy.. dakujem vsetkym za rady… a dufam, ze sme pomohli do buducna aj ostatnym… :)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.