Apple Watch s3 walking outdoor

Domov Diskusné Fóra Ostatné Apple Watch s3 walking outdoor

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #516767
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    tak konecne som sa dockal mojich S3 Apple Watch 42mm.

    Niekde som cital ze niekdo pouzival ten tracking workout na outdoor walking cely den zapnuty a vydrzal mu telefon stale cely den.

    Skusal som to mat zapnute doma ked som napr len sedel a kukal telku a skoro nic nerobil a baterka sla za jednu hodinu o 15% dole + stale to bezalo cize ked som chcel pozriet na cas vzdy mi to hodilo ten workout jak bezi a meria a nie cifernik ktory som si nastavil.

    Otazka na vas : ma zmysel to mat zapnute cely den ked som napr v praci a 8h sedim pri kompe (iba obcas sa prejdem , obed pauza atd) ? Tipujem ze ten senzor asi lepsie meria jak keby to zapnute nebolo.

    Zmysel vidim to zapinat ked sa clovek cely den hybe aby to meralo fakt dost presne , pripadne ked je niekde v prirode , na prechadzke po meste atd..

    Edit : aha tak som si to splietol s indoor walking asi. tu pisu ze 10h na s3 :

    https://www.apple.com/watch/battery.html

    #516897
    chokypur
    Účastník (Participant)

    Podla mna to zmysel nema, kedze sa realne skoro nehybes a sedis za kompom. Normalne AW srdcovu frekvenciu meraju menej casto ako ked mas zapnuty trening, ale dostacujuco na to, aby si mal prehlad o spalenych kaloriach za den. Dolezite je aby si sa skor kazdu hodinu postavil a presiel ked mas sedavu robotu. :-) Ja si zapinam trening iba ked naozaj robim nejaku aktivitu. Aj ked si ho nezapnem a idem sviznym krokom AW zistia, ze mam tep nad urcitu hranicu a rataju to potom do treningoveho kruhu.
    Trening si zapni ked chces nieco naozaj zmerat, prejdene km, pace, nastupane metre, track log,..
    Na beh a bike pouzivam appku Strava, vidis to potom vsetko aj v kompe, nielen v telefone.

    #516947
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Ahoj, vies co teraz som zmenil poziciu v praci tak sa viac pohybujem po budove a rano na obed a po robote vzdy mam nejaky pohyb aktivnejsi , denne spravim teraz tych 10k krokov tak sa mi to nechce stale vypinat a zapinat a baterka vydrzi v pohode cely den. Na konci dna mam vzdy cca 30% a to pocuvam hudbu do prace , s prace , zapinam workout v gyme na hodinu , obcas pozriem notifikacie a obcas nadiktujem daco.

    Dnes som aktivne otestoval HIIT workout a zistil som ze ked som fakt makal (175 pulz) a bol som spoteny jak pes tak to vypadavalo , tak som si to este viac pritiahol na ruke (uz fakt na doraz – po cviceni som mal odtlacene) a potom to tiez raz vypadlo , mozno iny naramok by sa na to hodil , mam ten original silikonovi.

    Viete mi nejak v jednoduchosti vysvetlit co su aktivne kalorie a kalorie celkom ? Kde su kalorie ktore som za cvicenie spalil? :D

    #517012
    allian
    Účastník (Participant)

    Aktivne kalorie … kalorie spalene pri aktivite/workout

    Celkove kalorie … kalorie spalene pre svoju existenciu (dychanie, papanie) + aktivne kalorie

    Cize teba zaujmaju aktivne kalorie.

    #517090
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    Píše že mám 5000 aktívnych kalórii za cca 10km chôdzi za dnes to ťažko sú kalorie čo som spálil :D keď za cca 15min na biku spálil 250 a to som makál a nemal BPS menšie Jak 130

    #518197
    razorjaro
    Účastník (Participant)

    PS : Grammar Nazi nech necitaju alebo si vezmu nieco s cim sa ukludnia.

    Ahojte, tak nakoniec si nezapinam ziaden Trening setri sa s tym baterka strasne vela. Zapinam ho vyslovene len vtedy ked to aktivne idem robit , cvicenie , plavanie , behanie , bikovanie , tura atd…

    Ako tu uz niekdo pisal hodinky same snimaju nejaky sviznejsi krok a potom to ulozia do kolonky Trening.

    Kedze hodinky uz aktivne pouzivam viac nez mesiac tak musim povedat ze som prijemne prekvapeny vydrzou baterky.

    Moja klasicka tyzdenna rutina :

    Rano vstanem hodinky 100% pustim si cez airpods hudbu cestou do prace korigujem hlasitost / preskakovanie pesniciek cez hodinky .
    V praci prevazne sedim za pc. Zvuk na hodinkach mam vypnuty. Cez obed sa idem prejst mimo budovy a tiez pocuvam nejaku hudbu po meste. Po praci chodievam aktivne 1h cvicit – stacionar , HIT , beh na pase prevazne.

    Po cviceni idem domov a pustim si zas v autobuse hudbu. (cestujem vzdy cca 30-40min – zalezi od situacie na cestach) Snazim sa prejst denne 10tisic krokov nie vzdy vide , najmenej mavam 7tisic a ked mavam lazy weekend tak este menej. Doma uz realne nic nerobim s hodinkami co zerie viac baterky.

    Mimo tejto klasickej rutinny pouzivam hodinky na messenger notifikacie (ale neodpovedam pretoze ta aplikacia je otrasna) smsky, ovladam hlasitost hudby v aute cez hodinky , na bluetooth repraku doma. Obcas niekomu zavolam , zdviham telefonaty v aute , pozeram zostatok na ucte , posielam emaily , vytvaram reminderi pomocou siri obcas, pozeram pocasie , s casu na cas ked sa viac spotim alebo ma nieco vytoci pozriem si tep , hudbu streamujem s telefonu a pocuvam cez spotify , v posilke pocuvam hudbu ulozenu na hodinkach.

    Pri klasickej tyzdenej rutine uz bol aj den kedy som mal vecer pred spanim 83% baterky. Nie kazdy den hodinky nabijam obcas si ich neham cez noc na ruke a potom ma rano zobudi vibrovanie ako klasicky budik, v noci zapinam mod divadlo , tusim ze okolo tych 10% baterky to zozerie cez noc.

    Minule sme boli na 4h aktivnej prechadzke v lese a nehal som zapnuty outdoor walking na cele 4h a vecer som mal este cca 60% baterky.

    Takze pokial niekdo povie ze Apple watch s3 maju slabu vydrz baterky tak ma od rana do vecera zapnuty outdoor walking (kde cca vydrzia tych 15-16h) pokial fakt tych 16h nechodi niekdo po vonku nema zmysel to mat zapnute. Indoor walking vydrzi baterka aj cely den , pred spanim som maval okolo 30% , tiez to nema zmysel ked napr 2h clovek sedi potom sa 5min prejde a podobne.

    Tolko k baterke.

    Kludne povedzte jak hodinky pouzivate vy a jak dlho vydrzi baterka.

    Ja mam teda Apple Watch s3 GPS 42mm

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.