Aktualizacia a platenie free apiek?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Aktualizacia a platenie free apiek?

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #525591
    nikolko8
    Účastník (Participant)

    Dobry den, mam problem aktualizovat  cca 20 aplikacii lebo vzdy ma hodi do vyplnovania platobnych udajov na jednom ucte nemam ziadne peniaze preto som zadala ten dany ucet a informacie o nom ale po zadani mi to nechcelo zobrat a ukazuje mi ze su zle platobne informacie. Ale stale nerozumiem preco mi to nechce aktualizovat ked ide o aplikacie ako messenger, instagram atd a uz mi aj ukazovalo napriklad na instagrame ze ak ho neaktualizujem tak sa mi zablokuje ucet takze neviem si dat rady.

    #525603
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    Ak nemáš korektne vyplnené údaje, tak nemôžeš nič aktualizovať. Ak aj zadáš ako platobný kanál účet na ktorom nemáš prostriedky, tak ťa to ďalej nepustí pretože Apple si “kontrolne” stiahne 1,- ktorý ti následne vráti. Takže ak nie sú na účte žiadne prostriedky, nepustí ťa ani aktualizovať free aplikácie. Takže buď mať na účte nejaké fin.prostriedky/priradiť účet s fin.prostriedkami. Pripadne si nájdi ako si založiť účet na AppStore bez kreditnej karty.

    #525604
    nikolko8
    Účastník (Participant)

    Toho som sa aj bala, že ak pridám účet kde mám peniaze tak mi nejaké € stiahne. Takže je to len o tom 1€ čo mi aj následne vrátia?

    #525606
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    1,- euro ti len stiahnu a následne vrátia. Slúži to len na overenie či sú na úcte prostriedky. Pripadne si nájdi ako si založiť účet bez platobnej karty.

    #525607
    nikolko8
    Účastník (Participant)

    Ďakujem veľmi pekne ????

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.