ako dam prec zo safari bug yahoo

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software ako dam prec zo safari bug yahoo

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #530319
    skapenkat
    Účastník (Participant)

    Zdravim, ked v safari napisem do policka kde sa pise webova stranka, tak mi to doteraz vzdy vyhladavalo cez google ale asi som dostal nejaky virus a vyhladava to cez yahoo a nejde to nijak zmenit ani zmazat ani cez nastavenia safari ani cez clean my mac ani nemam stiahnute nic od yahoo… prosim pomoc.

    #530320
    iwans
    Účastník (Participant)

    Po najnovšom security update na High Sierra už mi to nerobí, ale mal som predtým tento istý problém. Dalo sa to obísť tak, že sa otvorí nové prázdne okno v Safari, klikne sa do adresného políčka (to je to, kde sa píše webová stránka) a vtedy sa v ľavej časti tohto políčka zobrazí ikona lupy. Na túto lupu treba urobiť right click (klik pravým tlačítkom myši, ctrl-klik alebo iná dostupná alternatíva) a zobrazia sa možnosti hľadania – prvé štyri sú predvolené vyhľadávače – keď sa tu zmení vyhľadávač (kliknutím naň), tak by mal zostať zachovaný, aj v predvoľbách…

    #530346
    joer
    Účastník (Participant)

    Safari-preferences-search-searchengine vybrat si vyhladavač, hotovo

    #530360
    iwans
    Účastník (Participant)

    >joer
    To je práve ten bug, toto nefunguje, po zatvorení Preferences sa to vráti na pôvodné nastavenie… Ten môj postup to zachová.

    #530370
    joer
    Účastník (Participant)

    Skus ist do Safari.preferences-Privaci-dole klik na Manage Website Data, do vyhladávania daj Yahoo a potom oznacit a Reset-remove All.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.