Ake auto mate, a ako v nom riesite hudbu?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Ake auto mate, a ako v nom riesite hudbu?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    Príspevky
  • #511857
    iTuxx
    Moderátor

    Priatelia, anketovu otazku mam, taku aka je v nadpise temy.

    Co mate za auto (ak nejake mate)? Pouzivate v nom Apple Music nejako prepojeny s autoradiom, alebo iny stream, ci hudbu na externom ulozisku, ci len radio, alebo CD, kazety? :-)

    Mate nejako specialne rieseny audio system, ci len stock od vyrobcu?

    Samozrejme nemusite pisat ti, co hudbu nepocuvate, lebo mate V12 biturbo, co je hudba sama o sebe :-) Tak len napiste na com sa vozite.

    #511858
    iTuxx
    Moderátor

    Tak zacnem asi teda:

    bmw e46 330D 2000, audiosystem je v druhej najvyssej vybave (hi-fi), stock autoradio som vymenil za android, aby som mohol pocuvat apple music, alebo tam mat navigaciu.

    Lenze zial apka Apple Music nie je podporovana na tom zariadeni a Spotify premium nemam, tak mam len hudbu na USB kluci. Z pesnicky tak musim odstranit DRM ochranu z apple music skladieb v mojich playlistoch, lebo inak si pesnicky z mojich playlistov nepustim :-( Preto ma aj zaujima ako to riesite vy ostatni.

    #511859
    marek
    Účastník (Participant)

    ja mam to stastie mat Q7, ale priplatil som si len audio bose (19 repro), no bang & olufsen repro mi prislo uz ako moc prachov

    prekvapilo ma ale “autoradio”, je to to najvyssie MMI, prekvapilo ma defaultnou kompatibilitou s iphonom, vratane smsiek,…

    velmi som sa tesil na carplay, ale v konecnom dosledku ho ani nevyuzivam napriek tomu ze roky vyuzivam applacke mapy k navigacii aj v zahranici s datovym roamingom, ale navigacia “autoradia” mi pride necakane prudko pouzitelna, vratane online infa o doprava, takze carplay netreba

    audio pustam z iphonu bud cez BT alebo cez kabel, sd karty ani nevyuzivam a hardisk v “autoradiu” tiez vobec

    a k tomu biturbu, sq7 zial nemam (uprednostnil som vybavu a kurvitka pred sq7) to by som potom nepocuval hudbu vobec :-)

    #511860
    robossss
    Účastník (Participant)

    ja mam Audi A6 C5 2.7 biturbo rok 2002. radio mam seriu Audi Concert s CD menicom. Radio som nechal povodne kvoli zachovaniu multifunkcie na volante, dokupil som Dension GBL bluetooth prevodnik. Cez bluetooth ide pekne hudba aj telefonovanie, da sa cez to aj na USB ci aux napojit. Cez ebay to stalo dakych 110€

    #511862
    Menyhart
    Účastník (Participant)

    Ford Mustang / Ranger – bluetooth, spotify, deezer a samozrejme verny cd

    #511863
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Kurva a mam tu ja vobec prispiet? Jeden E46, druhy Q7, treti 2,7 biturbo… A ze blog o apple veciach, no nejdete vy diskutovat na http://www.jamamviackoniakoty.eu :-))))).
    Dobre teda ja som zobrak s VW Passat B6 DSG a 140 koni na posuvanie bohate staci. Casy ked som tlacil kazdeho kona navyse do prednej kapoty su uz nenavratne prec :-).
    Ofiko radio som vyhodil prec a dokupil totok :

    http://dopice.sk/jML

    Repraky z dveri vlastnorucne vyhodil a natlacil tiez totok :

    http://dopice.sk/jMM

    Hudba ide po pripojeni iphonu cez lightning kabel cez Carplay. Vacsinou pocuvam vlastnu hudbu v iphone aj ked mam predplateny Apple Music ale nejak drasticky ho nevyuzivam. V iphone mam appku DI-FM ktora streamuje muziku po inete a tam si uz clovek vyberie co chce pocuvat.
    Jedine co ma neskutocne sere je to ze pokial dostanem iphon do stavu ze mozem vyrazit na cestu tak skor odstartuje Atlantis.
    Pripnem iphone, otvorim Waze, telefon sa zamkne takze zas odomknut. Potom hlaska ze je pripojeny ku Carplay – stlacim home button pre potvrdenie, dalsi hlaska ci chcem zrkadlit – nie nechcem tak zrusit.
    Na radiu to iste, upozornenie ze sa nemas hrat s radiom pocas jazdy – zrusit, dalej prepnut do modu aby nezrkadlil. Dve minuty v prdeli.
    Inak po pripojeni kablu k radiu multitasking funguje tak ze dvojklik na HB sposobi najprv zavretie aplikacie do homescreen a az potom zoznam appiek co strasne predlzuje cas kym sa dostanem k appke ktoru chcem plus ked priratam tie dute pomale animacie tak je to na slucku. Co ja som im poslal na tento bug feedbackov a komplet seru na mna.
    Nemate s tym niekto podobnu skusenost?

    #511864
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    tak prispejem aj ja, audi A4 B8 2.0TDI take obycajne presuvadlo, hudba B&O hudbu riesim cez CD, alebo AUX a spotify premium z iphone.

    #511866
    Rot13
    Účastník (Participant)

    Ja mám Fabiu. Ma volant a kolesá. K tomu rádio kenwood s usb a niekde v aute namontované ozvučenie pre koncertné sály 8 repro. Ľutujem že som nekúpil bluetooth. Veľká životná chyba

    #511867
    iTuxx
    Moderátor

    robossss: ja som mal skoro rok taky prevodnik tiez (volalo sa to Yatour) ale pouzival som to len s USB klucom. Tiez som si zvykol na ovladanie na volante, ale nastastie to radio podporuje canbus, takze ovladat to viem aj s androidom. Len bolo treba sa pohrat s custom ROM.

    eraser: ten link nefunguje :-) a jak ze zobrak? ved hudbu si poriesil viac nez kvalitne.

    Rot13: kde si do fabie narval 8 repro? :-O

    #511869
    robossss
    Účastník (Participant)

    iTuxx: yatour som kupil aj ja a po tyzdni som to dal prec lebo bud len usb, ked si chcel aux tak usb von, trapne nazyvat zlozky som musel podla CD ale len CD01-05 a do kazdej zlozky 99 pesniciek max :D

    akoze za ten peniaz dajme tomu, trochu som priplatil a BT je fajn, prides k autu uz to je pripojene a hra samo

    #511870
    piggee
    Účastník (Participant)

    Skoda a VW ma tu vyhodu, ze sa to radio da okamzite vyhodit a namontovat tam nieco poriadne. Tak som to spravil aj ja a kupil som 2DIN radio od Alpine http://www.alpine.sk/p/Products/navigation-systems6/ine-w928r
    Zvuk to ma neporovnatelne lepsi ako ten skodovacky/VW default co tam montuju, je k tomu appka na ekvalizer, kde si clovek vie stiahnut priamo nastaveny profil na konkretne auto a nemusi sa s tym babrat, aby dosiahol nieco pocuvatelne. Tiez citanie sms je zaujimava featura. Display ma dobru odozvu a vyuzivanie funkcii z telefonu je naozaj pohodlne. Uz viac by som za tie korporatne autoradia urcite nevyhadzoval peniaze, hlavne ked si clovek porovna cenu, ktora je rovnaka a funkcie, ktore su neporovnatelne lepsie.

    #511871
    Rot13
    Účastník (Participant)

    Akoze mne pride strasne vela vyhodit tolko penazí za radio, len ako som vyssie pisal, nekupil som z bluetooth coz mi chyba celkom.

    Co sa tyka Fabie :D no vieš čo mal som to štastie a vychytal som dost luxusnú vybavu, je to jednotka(2006, posledny model) a 8 repro to ma vysky predne zadne dvere, a stredy to ma predne dvere, zadna cast kufra. medzi tym, aj klimu, cuvacie senzori, vyhrievane sedacky, xenony, všetky okna v elektro, a podvozok s b6 gofla , spetne v elektrike :D cos sa niekomu moze zdat banalita, mne tiez aale vo fabii? :D

    #511879
    piggee
    Účastník (Participant)

    A neda sa k tomu dokupit iba ten blutooth modul?

    #511885
    iTuxx
    Moderátor

    1300 za radio?? tak to moje za 286€ je susen v porovnani s tymto :-D

    Rot: tak to mas dost nalozenu fabiu :-)

    #511895
    Rot13
    Účastník (Participant)

    Tak viacej. Bola určená pre Švajčiarsko je odtiaľ dovezene.

    Existuje modul čo pychnem do rádia a pôjde mi to cez bluetooth?

    #511897
    iTuxx
    Moderátor

    ak ma aux tak existuje. Existuje taky BT reciever s auxom, ja si tak streamujem doma zo stareho 4ska cez BT do hifiveze

    #511899
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #511900
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    @s3030150
    Takze si pri jazde piskas moravanku alebo pocuvas pozor zakruta? :-)

    #511901
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #511904
    dfx
    Účastník (Participant)

    Mam by som 40-rocnu Ladu 1300 ak by ju otec pred desiatimi rokmi nepredal :-(

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.