1.April

Domov Diskusné Fóra Ostatné 1.April

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #54476
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    Apple vymení svoje logo za hrušku

    Apple Computer sa bude musieť definitívne rozlúčiť s logom jablka. Rozhodol o tom druhostupňový súd ktorý prisúdil značku Apple hudobnému nakladateľstvu Apple Corps. Svetoznámeho výrobcu počítačov a vreckových prehrávačov čakajú nemilé zmeny.

    „Keď sa mi do rúk dostalo rozhodnutie druhostupňového súdu, vedel som že niet cesty späť,“ povedal Steve Jobs, CEO spoločnosti Apple Computer. „Nebolo nutné hľadať dlho, aby sme vedeli pre akú značku sa rozhodneme. Hrušky nie sú od jabĺk ďaleko a naši zákazníci ocenia kontinuitu.“

    Apple uvedie novú značku Pear Computer na trh už o niekoľko dní. Aby bol prechod čo najplynulejší, vedenie spoločnosti sa rozhodlo pre pôvodnú dúhovú verziu, tentokrát v tvare hrušky. Uvítací ceremoniál otvorí i predstavenie nového nápoja – hruškového džúsu v štýlových plechovkách.

    Vlastníci digitálnych zariadení získajú po registrácii na internete bezplatný kit na rebranding ich existujúcich produktov. Samolepiace kovové logá prekryjú logá na notebookoch, stolových počítačoch, monitoroch i prehrávačoch.

    [sme.sk]

    #107259
    durotrulo
    Účastník (Participant)

    [ten bol dobty, ale tento je este lepsi :) – sme.sk]

    Nástupca Visty bude dostupný zadarmo

    Microsoft na dnešnej mimoriadnej tlačovke oznámil, že Vista bude posledným operačným systémom, za ktorý bude potrebné zaplatiť. Jeho následník s kódovým označením Dominator bude dostupný zadarmo prostredníctvom internetu i na DVD nosičoch.

    Manažment spoločnosti týmto rozhodnutím reaguje na neriešiteľný problém počítačovej kriminality a neustále sťažnosti zákazníkov na kvalitu produktov. Vládne inštitúcie viacerých krajín Microsoftu pohrozili, že bezpečnostnú chybu systému je možné chápať ako reklamačný nárok zákazníka pri ktorom musí chybu na vlastné náklady odstrániť výrobca produktu. To by znamenalo značné personálne náklady na špecialistov v teréne, ktorý by priamo v domácnostiach a podnikoch aktualizovali aplikácie klientom.

    Nový systém Dominator by sa mal na trhu objaviť už v prvom kvartáli roku 2009. Microsoft aktívne prijíma vývojárov z konkurenčných projektov, aby v šibeničnom termíne uskutočnil všetky potrebné prípravy.

    Zaujímavosťou je, že legálni zákazníci systémov XP a Vista, ktorí premigrujú na novú bezplatnú platformu získajú bezplatnú inštaláciu kompletného kancelárskeho balíka ako vďaku za to, že sa vzdávajú svojich reklamačných nárokov na chyby, ktoré sa v ich systémoch v minulosti objavovali.

    #107265
    emac
    Účastník (Participant)

    Najlepsi je ten tu na Macblogu ze su na predaj.

    #107266
    Mac
    Účastník (Participant)

    Na toto nemá nikto (google.com)

    Google predstavilo revolučné pripojenie na internet prostredníctvom optického kábla vedeného priamo z vašej toalety. Via: http://www.google.com/tisp/

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.