Najsilnejšou stránkou iPadu 2 je grafický výkon, porovnanie Infinity Blade na iPade a iPade 2

Predaj iPadu 2 je v USA v plnom prúde, a tak sa na internet dostávajú informácie o prvých skúsenostiach, porovnaniach výkonu a podobne. Obsiahle testovanie výkonu priniesol aj server Anandtech. Zatiaľ čo výkon procesora sa ukázal byť mierne vyšší, najväčší nárast výkonu je pozorovateľný v graficky náročných aplikáciách.

Grafický výkon iPadu 2 Ako vidíte na vyššie uvedenom porovnaní, kde sú uvedené snímky za sekundu (FPS) na iPade 2, konkurenčnej Motorole Xoom a prvej generácii iPadu, iPad 2 má výrazný náskok.

Tieto čísla však bežným používateľom veľa nepovedia, a tak to, čo nás skutočne zaujíma, je, aký je medzi iPadom a iPadom 2 rozdiel v konkrétnych hrách. Niektorí vývojári už teraz stihli aktualizovať svoje iPad hry tak, aby ponúkli lepšiu grafiku. Medzi najkrajšie iPad hry jednoznačne patrí hra Infinity Blade. Práve na nej si ukážeme, aký prínos má iPad 2 už teraz, len pár dní po spustení predaja v USA.

Infinity Blade

iPad

iPad 2

iPad

iPad 2

iPad

iPad 2

Ako vidíte, Infinity Blade prináša na iPade 2 lepšie osvetlenie, vyššie detaily a lepší anti-aliasing, teda vyhladzovanie hrán. Samozrejme, toto je ešte len začiatok. Po zoznámení sa s novým hardvérom budú vývojári schopní priniesť ešte pokročilejšiu grafiku.

Zdroj obrázkov: Anandtech

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.