iPhoto book – tlač

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhoto book – tlač

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #81812
    majdy
    Účastník (Participant)

    Zdravím všetkých,

    …reagujem na toto vlákno: https://www.macblog.sk/forum/discussion/20537/1/iphoto-foto-kniha/

    Je bohužial zamknuté, ale dočítal som sa v diskusii, že foto knihy tlačia v Brne. Je to pravda?
    Už prešiel takmer necelý rok od vytvorenia tej témy, takže moja otázka je, či niekto nemá nejaké “nové” skúsenosti, alebo info, ako a kde ide vytlačiť fotoknihu prípadne kalendár urobený v iPhoto.

    Ďakujem vopred ;)

    #288847
    majdy
    Účastník (Participant)

    nikto nič? :)

    #289577
    majdy
    Účastník (Participant)

    takže, ešte raz, nikto nevie?

    #289581
    enko
    Účastník (Participant)

    priznam sa, zaujimalo by to aj mna

    #289701
    Čabinko
    Účastník (Participant)

    No, fotoknihy, kalendare a pod. sa tlacia v prahe, no bohuzial sa do cz/sk zaslat nedaju, takze to je uplne jedno. Najblizsie kde sa to da zaslat je nemecko pokial viem, takze ak si to viete z tamad preposlat tak sa to da, ked nie bohuzial. No mali by sa dat aj k nam posielat pohladnice co je novinka v apple, takze toto by ist za nedlho mohlo. :)

    #289711
    gaboc
    Účastník (Participant)

    Nemecko rozhodne nie je najblizsie, ak mas kontakt na niekoho v Rakusku, objednaj to tam. Minuly rok som pred vianocami objednal nejake knihy a kalendare do Viedne. Na kontaktnu adresu boli dorucene na 5. den, bol som velmi spokojny s rychlostou a najma kvalitou spracovania, a to som objednaval 17.12., prepravu mozes sledovat, takze z toho mi vyplynulo, ze to vyhotovili v Brne, potom to putovalo niekam do UK, kde to na den uviazlo na letisku kvoli snehovej burke a nasledne to putovalo do Viedne, ale to uz je management prepravnej spolocnosti.

    #289776
    Čabinko
    Účastník (Participant)

    to gaboc tak ti to vyplinulo zle :) pretoze sa to tlaci v prahe a malo by to vacsinou prist do 4 dni pokial viem, lebo sa to expeduje z vyroby do dvoch dni ;) ale samozrejme posledne dva vianocne mesiace je obrovsky naval, takze jeden den zdrzania nieje taky tragicky :)

    #289785
    gaboc
    Účastník (Participant)

    Nehadam sa, ale opakujem, nasledujuci den od zaslania objednavky a fotiek na server mi prisiel email, ze zasielka bola vyexpedovana z Brna a putovala do UK, kde uviazla na letisku. Na par ceskych serveroch sa to riesilo, Cesi si to v tom case zasielali tak, ze uviedli svoju cesku adresu – meno, ulicu a mesto a ako stat uvadzali Nemecko, touto fintou docielili, ze UPS podla mesta identifikovala krajinu, preskrtli Nemecko, dopisali stat – CR a dorucili objednavatelovi priamo do Ciech ;) Btw. vsetci sa vtedy zhodli, ze je to made in Brno, ale pochopitelne sa to moze teraz pre apple tlacit aj v tlaciarni v Kabule, co by nebolo prekvapenim, iste je tam tlac lacnejsia ako v CR, ked dodrzia kvalitu, preco nie. Mna len mrzi, ze to zatial oficialne nie je mozne objednat do vychodnej europy.

    #289881
    majdy
    Účastník (Participant)

    Vďaka páni, v nemecku nemám nikoho a do rakúska to bude viac než zložité pre mňa, takže asi nič z toho, škoda, že to tu na SR, alebo ČR nieje možné :/

    Každopádne, ďakujem za zapojenie sa, do diskusie.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.