Odpoveď na: Kúpa MacBooku white 2.2GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 120GB/ SD/ BT/ AP

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Kúpa MacBooku white 2.2GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 120GB/ SD/ BT/ AP Odpoveď na: Kúpa MacBooku white 2.2GHz Intel Core 2 Duo/ 1GB/ 120GB/ SD/ BT/ AP

#114312
tomco
Účastník (Participant)

Kupil som este ten “stary” macbook strednu verziu. Z 80 GB Disku som obetoval 20 GB na windows a neskor som zistil, ze windows pouzivam len kvoli Garmin MapSource. Garmin pracuje na verzii pre Mac (Garmin training center uz spravili) ale kym nie je, musim ten windows mat. Nic ine mi na Macu nechyba. Z windowsu som presiel doslova zo dna na den.

Chvilu mi sice trvalo kym som si zvykol na trosku ine fungovanie klaves Home, End, Pg down/up. Absencia klavesy INSERT – niekedy by sa mi velmi zisla ked pracujem cez terminal na servri a pouzivam MC alebo vim. Absencia klavesy DEL je nahradena skratkou Fn + backspace ale treba na to dve ruky :-) Tak isto by sa mi zisiel ctrl na pravej strane miesto klavesy “return”.

Velmi dobra vyhoda, aspon pre mna je, ze ked pracujem v posteli tak nemusim uz davat macbook na dosku aby sa mal kade chladit (vsetky ostatne notebooky sa chladia z dola). Macbook sa chladi cez klavesnicu z hora, takze nikdy mu nezavriem privod cerstveho vzduchu.

Na zaver teda pridavam software, ktory na Macu zatial nema nahradu: Garmin MapSource.