iPhone SE 64GB Silver z MP3.sk

Domov Diskusné Fóra Ostatné iPhone SE 64GB Silver z MP3.sk

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #481209
    JOHNNY KOSCAK
    Účastník (Participant)

    Zdravím páni, mám otázku, či má niekto skúsenosti s kúpou nového iPhone SE 64GB Silver z web stránky MP3.sk (nasledne odbernej predajne). Volal som tam, že vraj vykupujú telefóny a dalej ich predávaju pod svojou zárukou atd. Čo si o tom myslíte, ceny maju veľmi dobré, posielam odkaz na daný telefon. Bojím sa,aby som nekúpil mačku vo vreci.

    Ďakujem za každú info

    http://www.mp3.sk/apple-iphone-se-64gb-silver-novy-tovar-neotvorene-balenie-p-354617.html

    #481248
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    Ceny sú dobré lebo DPH 0% ;) takže asi tak. Telefon deklarujú ako z výkupu a tým pádom majú DPH 0%. Vo viacerých mobilshopoch takto “čarujú” s cenami. V podstate ak ho kupuješ ako súkromná osoba, môže ti to byť jedno. Maximálne by som si overil koľko je záruka a či ju môžeš uplatniť len v mp3. Ja som odtiaľ kedysi kupoval použitú Lumiu830 a z mojej strany spokojnosť. S nákupom. Lumia išla behom mesiaca do sveta ? Windows je strašný v akejkoľvek podobe…

    #481249
    dfx
    Účastník (Participant)

    Prvy rok od aktivacie v iTunes by mala byt zaruka vsade v autorizovanych servisoch Applu, druhy rok zrejme len v mp3.

    Na jednej strane pisu, ze je to neotvorene balenie, na druhej, ze je vyskusany :-)

    Ak je neotvorene balenie, tak zrejme ho nedovolia otvorit pred kupou. Ja by som si doniesol vlastny notebook s iTunes, a hned po kupe otvoril balenie a vsetko skontroloval a aktivoval ho v iTunes priamo tam v predajni. Potrebujes na to pripojenie na internet, ale v predajni by mohli mat wifi. Ak nieco nie je v poriadku, tak by som ho hned reklamoval.

    #481250
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #481283
    Tartarus
    Účastník (Participant)

    s3030150
    lebo… :-P

    Niektoré produkty sú nadobudnuté aj od fyzických osôb (najmä tovar v sekcii Otvorené balenia a Používané telefóny). Nakoľko podľa § 66 zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov sú účtované v osobitnom režime, majú cenu s DPH a bez DPH rovnakú.

    Pre koncového zákazníka – fyzickú osobu sa cena ani iné podmienky predaja nemenia. Pre firmu nastáva zmena v tom, že si vrátenie DPH z tovaru uplatniť nemôže. Môže si však dať daný tovar do nákladov.

    Pri každom produkte účtovanom v osobitnom režime je viackrát počas procesu objednávky upozornenie a vysvetlenie, že sa jedná o tovar v osobitnom režime.

    #481297
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.