MacBook Pro early 2015 13" začal vydávať divný zvuk

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware MacBook Pro early 2015 13" začal vydávať divný zvuk

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #469157
    fanthomas4
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    v decembri som v Alze kupoval nový MacBook. Pred chvíľou začal vydávať zvláštny cvrlikajúci zvuk v oblasti pravého horného rohu na klávesnici (tj. okolo kláves F9 – F12). Neviete v čom by mohol byť problém? Mac je samozrejme v záruke. Problém je, že zajtra odchádzam do školy do Brna a nemôžem si dovoliť byť bez Macu. Je v BA nejaký servis, ktorý by to na to pozrel na počkanie v rámci záruky resp. by mi ho vymenili za nový kus, kedže je ešte v jednoročnej Apple záruke?

    Vďaka za info

    #469191
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    V BA sú dva autorizované servisy, v petržalle swiss servis a niekde na druhej strane BA je CCC servis. Vo swisse ti reklamáciu vybavia do týždňa v CCC neviem. V pravo hore je ventilátor,nemože to by on? V Brne je podľa mňa tiež nejaký autorizovaný keď tak ho daj reklamovať tam (nezabudni na doklad o kúpe)

    #469243
    student123
    Účastník (Participant)

    Aj mne v pravom hornom rohu vydáva MB občas také rapkanie, ide to z ventilátora ale len občas keď sa roztočí a MB mám položený na vodorovnom povrchu. Momentálne ma však trápi že na spodnej strane pri miernom zatlačení puká. Akoby bola nejaká skrutka uvoľnená no ja som doňho zatiaľ nezasahoval a ani nereklamoval.

    #515739
    MartinBA
    Účastník (Participant)

    ahoj fanthomas4, mne to zacal robit nedavno, poriesil si to nejako? co tomu bolo? dik

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.