Macbook Air 13″, 1.86GHz, 2 GB, 256 SSD pre XCODE developera?

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Macbook Air 13″, 1.86GHz, 2 GB, 256 SSD pre XCODE developera?

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #75783
    MAGZ
    Účastník (Participant)

    Co poviete? Bude stacit novy AIR na iPad/iPhone development? Mate niekto skusenosti?

    #253862
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    a preco by nemal…. ak si niekedy v zivote programoval tak musis vediet ze to je len sproste pisanie textu – v pripade xcode je to pisanie textu zabalene do pekneho obalu.
    Jednine pri kompilacii moze zohravat rychlost procesora nejaku rolu – ale kedze ti ide o vyvoj pre iPhone/iPad tak ta kompilacia zas tak dlho nebude trvat na ziadnom (sucastnom) CPU.

    #254635
    EskiMag
    Účastník (Participant)

    iOS development nie je len XCode a XCode rozhodne nie je písanie textu s pekným obalom. Neustále to checkuje syntax kódu, vazby medzi súbormi, tak isto netreba zabúdať na veci ako sú debugging, profiling, archiving, vyhľadávanie v dokumentácii, code-completion a tak ďalej. iOS Simulátor je tiež pekne nenažraný. Takže podľa mňa radšej 4GB RAM verziu na úkor menšieho SSD. (Momentálne mám 6GB RAM v MBP a je to LTT (aj keď mám klasický HDD)).

    #254646
    megahafo
    Účastník (Participant)

    sleepwalk3r : Ty si asi napisal par riadkov v textovom editore. Ale to nieje programovanie kaaaamo.. Odporucam skusit poriadny projekt s desiatkami/stovkami tried, statisice riadkov kodu, hromadou zavislosti a potom uvidis to “sproste pisanie textu” a tiez to ako sa pri tom chudak mac zapoti.. Procesor cim rychlejsi tym lepsie. Ram cim viac tym lepsie, a hdd odporucam len SSD pre toho kto to s programovanim mysli vazne.

    #254647
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Niesom profi programator ale na iPad/iPhone development proste novy mb air MUSI bohate postacovat aj v zakladnej vybave.

    #254648
    megahafo
    Účastník (Participant)

    Suhlasim ze pre iPhone / iPad sa nebude navrhovat aplikacia co riadi X podnikov :-D Takze air urcite bude stacit. Akurat tej RAM by som bral 4GB. Je tam napevno a nejede to rozisrit. S 2mi GB budes po case nestastny.

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.