Nový Apple event v polovici marca asi nebude

Apple má síce rozbehnutú produkciu niekoľkých horúcich noviniek, no v najbližších dvoch týždňoch ch ešte neuvidíme.

Minulý týždeň prišiel taiwanský portál Economic Daily News s informáciou o potenciálnom dátume pre najbližšiu prezentáciu noviniek Apple. Mal ním byť 16. marec. Tento tip sa stihol rozšíriť po viacerých ďalších weboch a médiách. Zdrojom však boli dva Twitter účty LeaksAppleProFrontTron, ktoré nemajú práve najspoľahlivejšiu históriu predchádzajúcich úspešných tipov k plánom Apple.

K hypotéze sa najnovšie vyjadril aj Mark Gurman za Bloomberg, ktorý sa kalifornskému jablku dlohodobo venuje. Gurman uviedol veci na pravú mieru, keď potvrdil, že marcový dátum, ktorý rozvíril internety, nie je správny. Pokiaľ však ide o tretí mesiac roku ako celok, tam ostáva ešte všetko otvorené. Redaktor Bloombergu totiž v ďalšom tweete napísal, že event nebude 16. 3., čo znamená, že v hre môže byť iný marcový dátum.

Apple aktuálne pracuje na nových modeloch iPad Pro a iPad mini, aktualizácii iMacu, cenovo dostupnejších AirPods ale aj novej podobe AirPods Pro a nasledujúcej generácii AirPods s číslom 3. A netreba zabúdať ani na trackovacie AirTags.

Obvyklý jarný event bol po väčšinu rokov práve v marci, no nie je to pravidlom. Takto to vyzeralo v minulosti:

  • 2015 – 9. marec
  • 2016 – 21. marec
  • 2016 – 27. marec
  • 2019 – 25. marec

V roku 2017 ani minulý rok sa však v marci prezentácia noviniek nekonala.

Čo si myslíte vy?

Dočkáme sa budúci mesiac Apple eventu?

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.