Program na kopirovanie ( ERROR -36)

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Program na kopirovanie ( ERROR -36)

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #469244
    badobado
    Účastník (Participant)

    Zdravim. Uz tyzden sa snazim prekopirovat data z externeho disku do NASka. Nejde mi to pise mi error 36. DOT_CLEAN nefunguje subory su proste asi poskodene disk je vadny. Jedna sa hlavne o fotky. Ked kopirujem veci tak mi to stopne a vyskoci error na danu fotku. Viem ju zmazat ale otvorit ju napriklad neviem. Vsimol som si napriklad ze video mi neslo skopirovat ale premiere mi ho otvorilo a vyrenderovalo. Trvalo to asi hodinu a vo vyslednom videu proste 0/30 sekundy niekde v strede chyba obraz. Takze to bude nejaky chybny sektor alebo co. Oprava disku nezabrala. No a hladam nejaky program na kopirovanie ktory mi skopiruje ostatne veci a tych par pokazenych suborov necha tak a tym sa budem venovat neskor. Jedna sa o 1TB fotiek A po jednej by som to robil 3 roky a par mesiacov. Dakujem.

    #469246
    badobado
    Účastník (Participant)

    Popripade ked ma niekto nejaky napad ako opravit ten disk respeketive opravit ten error-36 tak dajte vediet. Dot_clean nefungoval vobec.

    #469274
    shadower
    Účastník (Participant)

    tu treba zvazit ci to radsej nenechat na profesionalov – firma ak to ma pre teba obrovsku cenu, lebo ked uz zacnes “skusat” mozes nakoniec zaplakat ovela viac

    #469411
    badobado
    Účastník (Participant)

    No prenasam to cez path finder kde mi vie skipnut tie pokazene subory takze rucne kopirujem zlozku po zlozke a vpodstate na konci mi ostane par suborov. Skontrolujem ci ma zmysel ich zachranovat a ked nie tak ich proste zmazem. Cca v zlozkach kde je 800fotiek je tak 10 zlych takze to je fajn.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.