Novy elcapitan

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Novy elcapitan

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #460644
    Kresto007
    Účastník (Participant)

    Zdravim vas!
    Mal by som na vas predpokladam par zakladnych otazok tykajucich sa macbooku. Robite pravidelny update software-u ci je lepsie ponechat stary povodny a ten bude bezat asi najplynulejsie?Mam momentalne Yosemite tak ci prejst na elcapitan alebo nie.A ci je to najlepsie urobit asi hned po prvom zapnuti macbooku ked tam este nic nie je a nemusim zalohovat.ked nainstalujem novy elcapitan tak to sa mi automaticky uvolni miesto na disku a nahradi stary yosemite ano?Alebo mi treba dalsich 8 GB plus…Uvazujem totiz aj nad kupou magic mouse 2 a ta bezi len na najnovsom software-i…
    Som novy pouzivatel macbooku preto ocenim kazdu radu/odpoved na moje otazky!:)

    #460646
    joer
    Účastník (Participant)

    Ked updatnes na Capitana, nic ti nezmizne, vsetko ostane tak ako je. Nepotrebujes ziadne 8 Gb navyse. Proste chod do AppStore, daj update na El capitan-on ti ho sam ponukne a o nic sa nestaraj. Pre istotu by som cez TimeMachine zazalohoval cely MAc. Ale ak tam nemas nic len system tak kaslat na to a updatni to. Ano El capitan je lepsi, snazia sa ho co najviac optimalizovat. Neviem kolko mas RAM v Macu a aky disk, kazdopadne 8 GB by malo byt dnes minimum a ak mas SSD disk tak to je len plus navyse.

    #460649
    Kresto007
    Účastník (Participant)

    diky pekne,je to 8GB disk a SSD disk, este len teraz kupeny takze to update-nem hned bez zalohovania kedze tam nic nie je.dikes za info!

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.