Niektoré webstránky nenačíta Safari po prebudení zo spánku.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Niektoré webstránky nenačíta Safari po prebudení zo spánku.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #469536
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Čaute, mám taký problém, možno je to betou (10.11.4), kedže predtým som to nemal, ale tak je tu taká nuda na fóre, že sa z nudy opýtam či sa s tým niekto nestretol.

    Proste po prebudení zo spánku mi možno 5 sekund ide všetko a zrazu niektoré stranky nechce úplne načítať, alebo vôbec to nereaguje, hlavne Facebook a občas google, Facebook načíta občas tú hornú lištu s vyhladávaním a ďalej to nejde ani za boha. Taktiež google nezačne vyhľadávať ak priamo píšem do Safari search baru.
    Niektoré stránky idú v pohode, a niekedy dokonca aj ide Facebook, akurát sa dostanem na nejakú webpage, napr. teraz to bola stránka VŠ fakulty, načítalo mi len hlavičku a nejaký ten banner, ale obsah už nie.
    Vypol som wifi, zapol, dal refresh v safari a už to načítalo.

    Jediné čo musím spraviť je normálne wifi off/on, keď vypnem -zapnem wifi, do 5 sekúnd najde sieť a už to zase fachá, ale fakt nechápem v čom je problém.

    Jediné čo ma napadlo bolo, že to môže byť niečo ohľadom DNS, tak som skúšal nahodiť google DNS (8.8.8.8), aj keď bežne tam mám nastavený ten default, avšak žiadna zmena, robí to aj na default aj na 8.8.8.8.

    Nie je pravidlom, že to spraví po každom prebudení zo spánku, ale dosť často, hlavne ak bol v spánku len krátko, napr. zavriem Mac, idem od stola preč a spomeniem si, že som ešte niečo chcel tak ho hneď otvorím a vtedy to zblbne.

    [Všeobecne sa wifi tvári ako pripojené]
    [OS X 10.11.4 beta 15E33e]
    [Safari 9.1 (11601.5.10)]
    [MBP Retina 13″ 2014]

    any ideas?

    edit:// snáď dnes výjde nová beta a fixnú to (ak je problém v tom)

    #469546
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)

    Mám OS X 10.11.3 a občas vypadne Mail.app (hlási účty offline), treba vypnúť appku, vypnúť a zapnúť wi-fi a nakoniec Mail.app spustiť

    #469582
    JFK.
    Účastník (Participant)

    nahodil som novú betu, tak uvidíme…

    #469633
    student123
    Účastník (Participant)

    Zdravím, ja by som sa rád spýtal na spotrebu energie. Používam na macbooku pro 13″ chrome pretože som naň zvyknutý už roky ale batéria mi vydrží sotva 4hod. Macbook mám cca pol roka.

    #469688
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Nuž, začni používať safari…

    minule keď som videl na Refresheri koľko dementov obhajovalo Chrome v súboji Safari vs Chrome, tak mi navrela žila na krku…

     

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.