Konica Minolta User Authentication

Domov Diskusné Fóra Ostatné Konica Minolta User Authentication

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #478399
    FoXo
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,

    mám menší problém s tlačiarňou Konica Minolta Bizhub C360. Je nastavená tak, že v prípade farebnej tlače vyžaduje overenie menom a heslom. Toto meno a heslo keď nastavím tak mi farebná tlač ide to je ok. Lenže toto meno a heslo si neuloží a možnosť uloženia je vyšednutá a nedá sa zvoliť save settings. Predtým ako som si nechtiac tlačiareň vymazal som mal tento istý problém avšak som heslo skúšal uložiť pri tlačení vo worde kde nefungovalo a v Safari to išlo. No momentálne to nejde ani v Safari.

    Ďakujem za rady

    #478627
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    ahoj,
    ak mas adobe reader skus to v nom ulozit. Pripadne skontroluj ci pouzivas najnovsi ovladac. AK nie stiahni najnovsi dostupny zo stranky. Je mozne, ze ak si mal dlhsie ulozenu tlaciaren tak po update na novsi system je toto uz nefunkcne a musis spravit update ovladaca.

    #478632
    FoXo
    Účastník (Participant)

    Ahoj, ako si pisal driver som mal nainstalovany na starsom OSX a presiel som na novy. Driver som mal najnovsie ale skusil som este aj tak stiahnut a preinstalovat co nepomohlo.
    Nakoniec ale pomohla tvoja rada s adobe readerom takze velka vdaka. Moznot ulozit bola uvidime ci to bude fungovat ked pridem do prace ale vsetky predvolene formaty sa tvarili ze to ulozene maju :)

    #478640
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    ked to ulozis (teraz si nepamatam ci v sandboxovej alebo non-sandboxovej) aplikacii tak sa ti to prenesie do vsetkych aplikacii, je to bohuzial limitacia ovladaca.
    Som rad, ze rada pomohla :) prajem pekny den.

Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.