iTunes – problém s načítaním "Folder"

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software iTunes – problém s načítaním "Folder"

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Autor
    Príspevky
  • #459385
    s1anley
    Účastník (Participant)

    Jedného dňa som otvoril iTunes a hľa – polovica interpretov nemala obrázky k albumov … neviem prečo sa to stalo …
    Môže info zo súborov načítať iTunes znova bez toho, aby som musel skladby vymazať a znova ich nahrať? stratil by som totiž hodnotenia skladieb … čo by som nerád … a taktiež by ma zaujímalo, prečo as to stalo …

    Vytvoril som video s problémom, tak poprosím o prehranie si:
    https://www.youtube.com/watch?v=rVOGBlkMOMI

    #459390
    JFK.
    Účastník (Participant)

    šuhajko, ktorý má na starosti Album Artwork pre iTunes by mal dostať po prstoch…

    a ty, ty môj skús označiť všetky songy/albumy/whatever manuálne a klikni pravým že “GET ALBUM ARTWORK”

    fuck my life

    #470059
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Chlapci, začal som používať iTunes ako Multimediálne centrum a potrebujem od Vás pomocť, pokiaľ definitívne niečo nerozbijem… Chcem si prehľadne naimportovať albumy. Vytvoril som si prehľadne zložky s interpretom, albumy atď… Akonáhle hodím neznámeho intepreta či album do iTunes rozhrania, tak mi pesničky proste rozhádže, rozdelí album na dve časti, vyhodí jednu pesničku mimo album. Stáva sa mi to aj pri albumoch, kde rozpozná intepreta aj album, no tam to nie je tak časté. Ako dosiahnem, aby zložky zostali tak, ako to chcem ja, resp. ako to má byť ? Už mám z toho luxusné nervy, RIP-ujem, zoraďujem, píšem, makám na tom a už ma to sere.

    Čo robím zle ?

    Díky Vám !

    #470183
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)
    #470214
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Pouzi hocijaky ID3 tag softver a uprav si albumy v nom. Mas to v podstate nafurt akokeby si ich upravoval len v iTunes pretoze ak budes niekedy v buducnosti importovat tu istu hudbu do iTunes, caka ta zas rovnaky bordel

    #470235
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Raynor, ty to mas zmaknute :D Presne na toto som myslel. Si pripadam jak decko :D Dakujem Vam chlapci !

    #470710
    Ronald
    Účastník (Participant)

    .

    #475000
    Ronald
    Účastník (Participant)

    Mám (konečne) úspešne vytvorenú domácu ,,Multimediálnu sieť,, cez iTunes. Jedno staršie Mini slúži ako ,,server,, a tým pádom sú všetky média neustále dostupné pre všetky moje zariadenia s HomeSharingom. HomeSharing je vytvorený s mojim iCloud ID, čiže obsah dostupný vo všetkým mojich zariadeniach, ktoré su pod mojim ID v iCloude. Chcem sa však spýtať či existuje aj pre Videá resp. Hudbu možnosť zdieľania s iným iTunes kontom ? Fotky poskytujú možnosť odoslania pozvánky pre ,,niekoho iného,, mimo mojho iCloud konta. T.j. máme spoločne zdieľaný album. Tento album vidím pochopiteľne ja a taktiež človek, ktorého som pozval má vo svojich zariadeniach Apple moju zdieľanú zložku, vie si tieto fotografie prezerať, upravovať aj pridávať aj keď má pochopoteľne iné ID pre iCloud. Viem konkrétne tejto osobe nejak povoliť aj zdieľanie spomínaných médií z iTunes ? Aby mal médiá taktiež možnosť prehrať na jeho telefóne, počítači, keď je pripojený na moju domácu LAN-WLAN sieť ?

    Díky

    #475005
    iRaynor SK
    Účastník (Participant)

    Tuším treba v iTunes nastaviť zdielanie hudobnej knižnice v sieti a potom v iTunes len prepínať medzi knižnicami. Takto si moja mama na Mac mini može prehrať moju knižnicu.

Zobrazuje sa 9 príspevkov - 1 až 9 (z celkového počtu 9 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.