Hosťovský užívateľ = Problém

Domov Diskusné Fóra Ostatné Hosťovský užívateľ = Problém

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #477890
    Dejf
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň!

    Odkedy som si Updatol Mac na El Capitan mi tam vyskakuje ,,Hosťovský užívateľ,,. Naprv heslo nebralo, ktoré som mal na predošlej verzii.. Potom som zistil, že stačí kliknúť na tú ,,ikonku,, to účtu.

    Dobre prihlásilo ma to, stiahol som si Windows 10 ISO (lebo som si chcel dať Win na Mac), otvoril som Bootcamp.. Všetko klapalo až kým sa to nedokončilo v Bootcamp! Pýtalo to heslo účtu, lenže ja som nevedel heslo toho Hosťovského účtu. Bez toho hesla/potvrdenia to nešlo.. Skúšal som: Nastavenia -> Užívatelia a Skupiny — som chcel zmeniť heslo, lenže nešlo a to preto, lebo som zistil, že tento účet je preto, kebyže nám niekto ukradne Mac, aby sa doňho nedostal. Ja som tam nemal žiadne iné kontá iba ten Hosťovský..

    Skúšal som prezerať iné fóra, či nájdem niečo. Stalo sa.. Som niekde našiel, že keď: Vypnem Mac -> Stlačím Command+R — malo by ma to dať niekde, kde by som vedel Resetnúť Mac alebo Heslo.. Som chcel ísť do Terminálu a zadať nejaký príkaz. Ale ma to nepustilo do tej ,,RESETOVACEJ MIESTNOSTI,, , lebo to vyžadovalo heslo odomňa. A teraz neviem ako ďalej :(, tak ak viete pomôcť prosím pomôžte!

    #477891
    Dejf
    Účastník (Participant)

    Toto vyžaduje po držaní tlačidiel= Commnad+R

    A ak fakt neviete pomôcť asi budem musieť kontaktovať Apple Support..

    #477895
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.