Bluetooth v aute, problém so zvukom.

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Bluetooth v aute, problém so zvukom.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #478116
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Čauky, hladal som na anglofilných fórach, ale nenašiel som riešenie…

    1, Od určitého update iOS pozorujem, že hlasitosť prehrávania hudby cez iPhone v aute (akýmkoľvek spôsobom) sa znížila, teraz je to tak, že ak dám volume v aute na max aj v iphone na max, tak je to akože mega nahlas, ale teoreticky to ešte nepraská bubienky ani neznehodnocuje nejak extra kvalitu zvuku, teda dá sa to počúvať… povedzme, že max VOLUME v aute je 30, a teraz v pohode počúvam dobré songy aj na 26(dá sa aj viac), kedysi som to mal tak, že 22 už bol “strop” a ďalej to buď bolo príliš nahlas, alebo ten zvuk už bol o ničom… pozoruje to niekto tiež?

    2, raz večer som nasadol do auta a zblbo mi spárovanie iPhonu s BT a proste ukazovalo ho ako pripojený, ale nešiel žiaden signál nič… potom som zistil, že je niečo zlé s autom, lebo nešlo ani rádio, proste žiaden zvuk :D len keď som otáčal kolieskom volume(alebo klikal na volante) hlasitosť, tak som počul ako pri maxime už šuštia naprázdno repráky… už som myslel, že budem musieť riešiť servis, …ráno nastúpim do auta a zázračne všetko išlo, takže neviem v čom bol problém akože, ALE … odvtedy mi blbne bluetooth v zmysle kvality zvuku, občas preskakuje pesnička, nie žeby sa zasekávala, ale akokeby tam niečo chrapčalo pri niektorých tónoch, hlavne basy a tak, ale všeobecne, je to ako keby som počúval rádio v zlom signáli alebo tak nejak… raz za čas to prestane, ale málokedy, väčšinou je to permanentné, teoreticky sa to dá počúvať a človek si na to zvykne, ale keď si chcete vychutnať hudbu tak to serie a počuť to tam proste… čo to môže byť? skúšal som všetko čo sa dá, vypnúť/zapnúť BT v aute, odpárovať/spárovať zariadenia, reštart iphonu (odvtedy boli nejake iOS updaty ale ani tak žiadna zmena).

    Momentálne to riešim tak, že to prehrávam v aute cez 3,5mm jack, kde problém nie je, pesničky prehráva krásne čisto /tak ako má/.
    -avšak má to nevyhódu, že cez AUX kábel mi neukazuje na displeji ani názov pesničky, žiadne info ani nemôžem na volante(ani cez stredovú konzolu) ovládať nič iné len hlasitosť. Čiže prepínať pesničky alebo skipovať atď musím len ručne na iPhone, čo niekedy pri jazde nie je úplne správna vec, kt. by sa mala robiť!

     

    ANY IDEAS?

     

    #478117
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Skus iny iphone alebo nieco s androidom aby sa vylucilo ktore zariadenie je na vine.
    Ja som mal problem s BT ked som streamoval hudbu z iMac do zosiku, tiez to praskalo, trhalo, sklbalo a nakoniec som musel na BT zabudnut a natiahnut opticky kabel.
    Skus proste iny smartphone

    #478156
    JFK.
    Účastník (Participant)

    vyskúšam, doma máme len iPhony, tak ale skočím aj za nejakým kamošom vyskúšať zo srandy Android.

    -no v obývačke do “zosiku”, resp. A/V receivera (Denon) si streamujem cez WiFi z iPhonu a tam problém nie je… krásne to ide :-)
    …len toto porovnanie je trochu k ničomu, kedže sa jedná o AirPlay stream cez WiFi…

    #478207
    iTuxx
    Moderátor

    skus vymenit rozvody. Ale mozem sa mylit.

    #478210
    JFK.
    Účastník (Participant)

    :D to určite zvládnem

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.