Navigon zase nevie navigovat z miesta, kde sa nachadzas.. osobne by som asi pockal na tom toma a ked bude v tom celkovo uplne jasno, tak zvolit najfunkcnejsiu..
piggee, bawy> aj ja som cital v recenzii, ze vraj Navigon nedokaze navigovat z aktualnej polohy, ale vraj treba zadat starovu adresu a konecnu adresu. Akokolvek sa mi to zda blbost, toto som fakt v recenzii tiez nasiel.
piggee nesir tu mylne informacie a precitaj si aj poznamky pod tym clankom kde sa to pise :) ja som doteraz nezadaval ziadnu vychodiskovu adresu a uz to par dni skusam...rozhodne odporucam NAVIGON som s nim spokojny...som zvedavy na TomTom-a ale kym to vydaju bude pre niektorych uz koniec dovolenkovej sezony :D
piggee, mam 3GS a Navigon, teda ofiko kupeny, a ver, ze zvlada vsetko, co Ta v spojitosti s navigaciou moze napadnut.
Ovladanie Navigonu je spickove. Tu sa Sygic nechyta, mozem teda porovnat iba ovladanie Sygicu na Symbiane. Navigon ma viac POI, co sa mi paci, vie pracovat s kontaktami a ich adresami v adresary. Taktiez jeden klik na uvodnej obrazovke - "Zober ma domov" ma dostal.
Praca s mapou, jej prezeranie a rychlost odoziev, vychadzajuc z reakcii ludi co maju Sygic, je to vraj to iste ako v Symbiane, tak tu ma Navigon o 100 bodov navrch...
Mapa ako taka je isto nova, vidim tam aj nove kruhace...
jednoznacne treba si pockat na nejaku fakt poriadnu hlboku recenziu oboch, ci obitroch navigacii . 80 eur teda nieje malo a zase mat dve navigacie v iphone je tiez blbost.
dnes som pozeral navigacie stoja v obchode okolo 10 litrov SK> priblizne. okolo. 7- 12 tisic sk. cize 2400 sk za toto nieje az tak vela no.. ako je to dost ale co ja viem :D +este stojan do auta, autonabijacka.