Neprihlásený (Prihlásiť sa)
    • Reklama:

Nie ste prihlásený

Prihláste sa, alebo sa za 5 sekúnd zaregistrujte, ak ešte nemáte účet.

Vanilla 1.1.4 is a product of Lussumo. More Information: Documentation, Community Support.

• CommentAuthormadmann
    • CommentTime02-09-2010 08:07

up
    •  
      CommentAuthorgs_peter
    • CommentTime02-09-2010 09:45

to madmann

na nevyriesene maily pouzivam taku ikonku, ze "Flag/Unflag", pripada mi to jednoduchsie a da sa dat priorita, aby sa ti zobrazili len "ozastavkovane" maily ako prve, nech su akehokolvek datumu
    • CommentAuthorBenne
    • CommentTime06-09-2010 21:21

ved staci len dva kliky a mail mas znovu oznaceny ako neprecitany.
    • CommentAuthorbarry
    • CommentTime06-09-2010 22:55

porovnavam mail.app s thunderbirdom. Na mail.app mi vadi ze nejde (alebo to neviem) nastavit notifikaciu o stve a o doruceni ci precitani mailu. Stava sa mi totiz ze nasa firemna domena je casto vyhodnotena ako spam a tak chcem mat kontrolu nad tym co sa s mojim mailom udialo.
    •  
      CommentAuthorivan.m
    • CommentTime07-09-2010 09:50

Nasiel som stranku plnu skriptov pre Mail.app. Moze pomoct vyriesit niektore dotazy.
    http://homepage.mac.com/aamann/Mail_Scripts.html
    • CommentAuthorMiki-M3
    • CommentTime08-10-2011 18:30

Zdravim
    Po celom fore som tu hľadal návod ako vlziť do mail aplikacie na Lione HTML podpis.. Vedel by mi niekto poradit stručný návod alebo neaký link na návod?
    Ďakujem
    •  
      CommentAuthormrzo
    • CommentTime08-10-2011 20:26

• CommentAuthorMiki-M3
    • CommentTime09-10-2011 09:10

Ďakujem už som to včera nako spravil...
    • CommentAuthormaxq
    • CommentTime14-01-2012 20:40

nazdar

Dá sa nastavit zobrazovanie emailov podla konkretneho roku? napr. zacal rok 2012, v priecinku prijate ,chcem vidiet iba emaili z roku 2012.
    • CommentAuthorvlado_bb
    • CommentTime14-01-2012 21:54

maxq - elegantnym riesenim je Smart mailbox.
    • CommentAuthorhatto
    • CommentTime14-01-2012 21:54

ak si nastavis "smart inbox" s podmienkou podla datumu tak ti to tak bude zobrazovat
    • CommentAuthorMito
    • CommentTime14-01-2012 22:00

Nepoznáte nejaký "trik" na iMail aby keď mi príde nový mail ukázalo koľko mám nových mailov v červenom krúžku ako vždy ?
    •  
      CommentAuthorrenad
    • CommentTime15-01-2012 00:20

stačí, keď do Googlu zadáš:
    mail app extensions
    a zistíš sám, čo všetko je možné ...
    • CommentAuthormurriik
    • CommentTime10-02-2012 14:07 upravené

Nepoznáte nejaké riešenie na toto - ak vymažem akúkoľvek správu, z akéhokoľvek účtu (iCloud, Google), tak mi ju premiestni do zložky kôš, čo je správne. Keď vysypem v Mail.app kôš, tak mi tie správy premiestni do priečinka všetky správy - tzn. zostanú aj na webe, aj na disku, čo mi nevyhovuje, chcem aby ich zmazalo aj z netu aj na disku. V nastaveniach mám odškrtnuté "Ponechať vymazané správy na servri". Mail v5.2
    • CommentAuthormk01
    • CommentTime19-02-2012 17:15

tiez mam verziu Version 5.2 (1257) a funguje ok. tj, po delete presunie spravu do kosa a po erase deleted items je odmazana uplne (z AOL uctu, z iPhone, z Mail.app). testovane na ucte AOL.

"Ponechat vymazane spravy na servri" znamena iba tolko, ze v pripade odmazania "delete" (a sprava ide do kosa), bude ponechana aj na serveri v kosi. Inak zostane iba v lokalnom kosi.

mk