CS GO islo bez problemov, po aktualizácií na Sierru zacalo sekat. Co s tym?

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu CS GO islo bez problemov, po aktualizácií na Sierru zacalo sekat. Co s tym?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 64 )
  • Autor
    Príspevky
  • #489524
    Cyno
    Účastník (Participant)

    Mám MacBook Air (13-inch, Early 2015) 1,6 GHz Intel Core i5 8 GB 1600 MHz DDR3 ntel HD Graphics 6000 1536 MB

    Hraval som sa obcas na nom CS GO islo to bez problemov a po aktualizácií na Sierru mi to zacalo dost sekat, neviete mi poradit kde by mohol byt problem? Alebo ci sa vobec da nieco s tym robit?

     

    #489611
    joer
    Účastník (Participant)

    vratit sa na el capitana, sierra je nedorobok. Prejdem na nu az od verzie 3

    #489615
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Mám nahodenú 10.12.1 beta 5 – a fakt nevidím žiadne problémy :D aspoň tak na prvý pohlad

    popravde ani netuším čo optimalizujú

    #489623
    joer
    Účastník (Participant)

    To JFK: Maš šťastie, ja už nemam nervy testovať Bety a keď vypustia ostrú verziu aj tak sú tam problemi. Neprejde den aby som neobjavil na iných forach nejaku kravinu. Mne nejdu repraky ani externé, ani vnútorné, sú toho plné fora, tuna sa stale tiež niekdo sťažuje že nejde hentotamto, na letemsvetemapplem na ich fore tiež same sťažnosti. Nie chlapci, nahodim to až od verzie 10.12.3 a viac, nemam čas a nervy sa srať s ich nedorobkami.

    #489757
    majdy
    Účastník (Participant)

    Podľa mňa sú sťažnosti vcelku rovnaké ako každý rok, nič výnimočné, dokonca sa mi zdá, že čo sa týka macOS/OS X tak za posledné dva roky je ich menej, naopak pri iOS je to horšie, ale tiež si myslím, že situácia s iOS 10 a 9 je na tom podstatne lepšie ako situácie s iOS 8, ktorá bola moc hejtovaná a iOS 7 už len kvôli dizajnu detto :D

     

    Nemyslím, že JFK má šťastie, nemám síce betu, ale nemám žiaden problém, dokoca sa mi zdá lepší po stránke stability ako El Capitan, ediné čo mi vadí je, mission control (MBP 15 2013 aj MBP 13 2010). Air 11″ 2010 je na tom už horšie…

     

    Čo sa týka CS:GO, tak ja som to prestal hrať už dávno, keď som to zakúpil, nebol problém hrať to na full s retina rozlíšením (2880 x 1800) ale čo porobili updatmi, hlavne tým, keď pridali skins… schválne som mal 3 týždňe dozadu chuť si zahrať, hrateľne to šlo na nejakom najnižšiom ako 800×500 alebo tak nejak všetko na low a sem tam nejký lag… Sierra za to nemôže, celý steam je bordel, ich hry sú na tom rovnako…

    #489759
    joer
    Účastník (Participant)

    To majdy: Mysliš že si vymyšlam?: Tu maš „pár” problemov:

    Troubleshooting macOS Sierra Problems

    https://www.macxdvd.com/mac-dvd-video-converter-how-to/mac-osx-10-12-problems-solutions.htm

    http://recomhub.com/blog/mac-os-sierra-how-to-fix-sound-not-working-problem/

    Este stále si myslíš že Sierra nie je nedorobok? Na to že robia verejné Beta tester verzie tak je toho požehnane. A to som vybral len námatkou pár stránok čo sa venujú problémom v Sierre.

    #489796
    majdy
    Účastník (Participant)

    joer: Nemyslím, že si vymýšlaš a nechcem tvoj názor zpochybňovať, len si myslím, že situácia je rovnaká ako po iné roky a tento to možno len osovne prežívaš a ak hľadáš problémy, vždy ich nájdeš a vždy by si našiel fóra plné problémov… ak chceš Sierru nazvať nedorobkom, potom nedorobkom môžeme kľudne nazvať všetky systémy, čo Apple každoročne vypúšťa von.

    Navyše ako som písal, mám pocit, že problémov je menej ako bolo u El Cap. a u El Cap. ich bolo menej ako u Yosemity – môj subjektívny dojem. Možno je to tým, že celkovo problémy, ktoré u macOS Sierra sú, postihujú minimum užívateľov, oproti problémov, ktoré boli v minulosti – možno (viem, že vtedy aj JFK riešil chyby ako aj legendárny lagujúci About This Mac, ktorý postihol každého s retinou, vrátane mňa, atď)…

    Predvčerom som inštaloval Sierru na staručký MBP 13″ 2010 ešte s pôvodným HDD a bol som milo prekvapený ako dobre ide, určite svižnejšie ako El. Capitan predtým – inštalácia bola ale úplne čistá na novo-preformátovaný disk.

    #489798
    joer
    Účastník (Participant)

    Pozri sa Majdy, robím na Apploch od roku 1994 a od Systému 7. Prešlo mi cez ruky od Applu odvtedy skoro všetko čo sa dalo na našom trhu doviesť. Viem že boli veci ktoré sa vtedy dali pochopiť. Ale dnes? Máme verejné Beta verzie, developerské verzie atd. Načo je to dobré keď aj tak „ostrá” verzia je plná chýb? V rokoch 90 a vššie som to nejak tak chápal že Apple má problém, bola roztrieštenosť železa. Ale dnes? Máme produktovú radu Macbooky, MacMini, iMac a MacPro. Viac menej je to to isté železo, ale do šlaka prečo mne ide napr. posledná Beta Sierry nainštalovaná na externom harde v pohode a ostrá verzia na SSD disku vo vnútri MacMini má problém? Inštaloval som s USB klúča takže toto by som neriešil. Takže áno boli veci aj predtým, ale tak nejak som to toleroval. Myslím si, že Tim je tlačený akcionármi aby dával na trh nedorobky a je na to mäkký aby ich poslal do riti. Osobne si myslím že SJ by sa s nimi nesral, ten bol tvrdý vyjednávač.

    #489808
    majdy
    Účastník (Participant)

    V tvojom prípade, neviem kde je problém, bohužiaľ, obecne sa to dá označiť za kompromis medzi flexibilitou a použiteľnosťou, ďalším dôležitým faktorom je širšie portfólio produktov a najmä služieb vzhľadom na počet zákazníkov/podiel v percentách na trhu, oproti 90’s .

    #489828
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Vyšiel 10.12.1 finálna verzia, tak si to skúste nahodiť tí čo mate problémy

    #489867
    joer
    Účastník (Participant)

    To JFK: Nehrozí – počkám na 10.12.3. Ono vydať už po mesiaci opravu no ehm, vedia o tych pruseroch a hodili to do placu? Však applefans to nejako vydržia, o mesiac vydáme opravu o ďalší mesiac opravu opravy a nazveme to 10.12.1.1 atd? Nie, nie ako vravím počkám aspoň do 10.12.3.

    #489871
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    Je rozdiel mat xy beta alebo public testerov a xyz uzivatelov oficialnej verzie ktorych je niekolkonasobne viac cize logicky bude viac aj feedbackov na bugy ktore testeri este nenasli.
    Kazdy jeden OS vychadzal s tym ze mal este hromadu bugov takze treba sa s tym zmierit. U teba frustraciu chapem kedze mas s tym problem.
    Ja som vcera Sierru nahodil na nepodporovany MB Alu(2008) cez patch tool a zatial si musim poklepat, ziaden problem a aj rychlost sa zda byt minimalne na rovnakej urovni ako ElCapitan.

    #489881
    joer
    Účastník (Participant)

    To eraserv6: Však ako OK, ja nevravim že mne to vôbec nejde, konkrétne nejde zvuk aj ked cez klávesnicu ho normálne ovládam, len akosi ani externé Harmany ani vnútorný reprák nie sú počuť. A ako vravím, sú toho plné fora, nie že starý pes Joer sa sťažuje. Keby to blblo mne OK, zazálohujem, vyčistím disk, dám čistú inštaláciu s USb kluča a neriešim. Ale ono nie, nepomáha ani sudo killal takže je to celkom v perdeli. Ale ako vravím s externého harddisku ide v pohode, čo je zaujímavé.

    #489921
    JFK.
    Účastník (Participant)

    Myslím, že sa určite zamerali aj na to, keďže aj v iOS sa to riešilo. viď screenshot:

    #489935
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #489940
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    @s3030150
    Vratit sa na iOS9 nie je problem, to je hotova vec.:-)
    Co ta nebavi na Music v iOS10? Konske tlacitka alebo absencia zbytkoveho casu skladby? :-)

    #489946
    JFK.
    Účastník (Participant)

    s30: žiadna zmena.

    pre mňa je najhoršie na Apple Music to žranie baterky keď začnete “browsovať” svet Apple Music… je to total v piči jak ten iPhone horí..horí aj na wifi ale na LTE ide priam explodovať a 20-30% sa vie vypariť za pár minut prezerania albumov/interpretov/playlistov…damn

    #489967
    majdy
    Účastník (Participant)

    Tá Music app by sa mohla poiTuneštiť trošku to je fakt, škoda, že bez zmeny, asi to každému vyhovuje a nikto nič nereportne…

    #489968
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

    #489969
    ????
    Účastník (Participant)

    :-)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 64 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.