“pukanie” v home button iPhone 5s “VYRIEŠENÉ” !

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware “pukanie” v home button iPhone 5s “VYRIEŠENÉ” !

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #105821
    Makr0
    Účastník (Participant)

    Ahojte, po cca roku som si vsimol na mojom iphone 5s, ze pri zatlaceni home button jemne pukne, je to na 95% zakazdym ako kliknem. Ma niekto podobny problem, resp. riesil niekto reklamaciu na tuto zavadu? Na zahranicnych forach vidim ze sa to tiez riesi ale ako u nas ? Dakujem za postrehy :)

    #407892
    Stormtrage
    Účastník (Participant)

    Ono Touch ID ako samotne ma hlasnejši zvuk stlačenia ako klasicke home button . Je to skor taka Hi-Tech fičura. Pochybujem že to je dôvod na reklamaciu a tiež pochybujem že by ti to uznali lebo je to normalne. Samozrejme pokial to nepraskne tak ako ked prejdeš kocura po chrbte autom :DD

    #407894
    Makr0
    Účastník (Participant)

    iPhone pouzivam uz cca 7 rokov a viem ze tento zvuk home nema robit. Na ziadnom mi to nezacalo robit ani po roku a preto som napisal moju skusenost :) Nieje to klasicke kliknutie, ja sa len jemne dotknem tlacidla a pukne v nom..

    #407896
    iTuxx
    Moderátor

    Tlacitka s Touch ID ale naozaj klikaju trochu inak a hlasnejsie ako predchadzajuce verzie Home bez Touch ID.

    #407898
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    U mna tiez to iste, ako na IP5S tak aj teraz na IP6. Nerobilo to od novoty ale az casom a pekne ma to vytaca. S “inym” zvukom to naozaj nema nic spolocne je to akokeby bola v touch ID omrvinka a staci nan jemne pritlacit a okamzite to pukne. Fakt skvely zvuk…
    Zatial to riesim niekolkonasobnym silnym stlacanim touch ID ale vydrzi to tak sotva na pol dna .

    #407899
    macur
    Účastník (Participant)

    Mal som ten isty problem s mojim 5s… Bol vymeneny v zaruke, ale na zaklade reklamacie aj inej chyby (jemne ohnutie v mieste tlacidiel ovladania hlastosti).
    Momentalne o5 podobny “zazitok” na iPad Air 2… Uz pri jemnom dotyku HB sa ozve pomerne vyrazne “prasknutie”.. Je to pocutelne aj okoliu dokonca pri zapnutej TV … Pri dotaze v servise bolo konstatovane – vraj kozmeticka vada, ale mozme skusit vyreklamovat.. ..len sa mi nechce mazat a nasledne obnovovat zo zalohy cca 70 GB dat a k tomu odlepovat a tym aj znicit ochranne sklo.. Dost mi to prekaza, a prekvapuje ma, ze sa tato zavada prejavila uz na cca 1/2 rocnom iPade, na ktorom pouzivam HB minimalne (vyuzivam gesta a iPad je menej pouzity v porovnani s iPhone 6 – na ktorom je zatial vsetko OK)

    #407921
    Makr0
    Účastník (Participant)

    Neskutocne mi to vadi, skusim to vyreklamovat v CR a dam Vam vediet ako som pochodil lebo ma to neskutocne vytaca :(

    #407941
    miskosvk
    Účastník (Participant)

    To pukanie mi po case zacalo robit 5s, a zacalo mi to po case (cca pol roka) robit aj na 6-tke. Niekto mi poradil vyfukat ten button stlacenym vzduchom, nachvilku mi to pomohlo. A nie ,nie je to normalne a ‘trochu hlasnejsie’ pukanie ktorym sa vyznacuju touchid tlacitka. Je to skor ‘praskanie’ v nejakej casti buttonu – najcastejsie hore presne ako pise eraserver

    #407980
    Makr0
    Účastník (Participant)

    Takze dnes som bol priamo v Apple v CR a povedali mi ze mam mobil doniest a v servise sa meni kus za kus, vedia o tejto zavade takze kludne mozete ist aj s tym svojim chalani a dostanete novy ;)

    #408779
    Makr0
    Účastník (Participant)

    iPhone vyreklamovaný za nový :) Koho to hnevá ako mňa, tak treba dať reklamovať a dúfam, že pochodíte ako ja ;)

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.