Ipad ako obrazovka pre Mac Mini

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software Ipad ako obrazovka pre Mac Mini

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #104988
    Marian Kostialik
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť ako Ipad k mac mini aby fungoval ako obrazovka. Podarilo sa mi to spojazdniť cez appku AirDisplay ako sekundárny monitor, len tam nastáva problém že musím mac najprv pripojiť na nejakú obrazovku aby sa to zaplo a ja by som to potreboval aby to fungovalo aj bez toho. Vopred ďakujem za pomoc.

    #404586
    Lemon84
    Účastník (Participant)

    Ja pouzivam Teamviewer, nemusim byt ani na rovnakej wifi. Doma mam zapnuty mini a v praci zapnem na ipade teamviewer. Odozva neni sice bleskova ale na par veci, co potrebujem urobit staci. Aplikacia je free ako na ipade, tak aj na mini. Na mini mam zapnuty teamviewer aby bol aktivny hned po starte. Kedze je zadarmo, mozes vyskusat, ci by ti stacil.

    #404589
    Marian Kostialik
    Účastník (Participant)

    Team viewer používam. Tak som si to ale nepredstavoval mám aj klávesnicu aj myš chcem to mať ako jeden celok plne funkčný aj s napalovačkou a keď skončím v práci tablet beriem domov.Viewer používam len preto že ios nepodporuje program ktorý denne potrebujem.Potrebujem ďaľšiu radu.

    #404591
    tib
    Účastník (Participant)

    toto si pozeral? http://www.duetdisplay.com Ak som to spravne pochopil tak sa to pripaja ako monitor takze by to mohlo ist. Nestudoval som to ale velmi tak som si nie isty.

    #404594
    Marian Kostialik
    Účastník (Participant)

    Už som stiahol air display 10€.To nefungovalo ipad ako monitor. Povenujem sa tomuto zajtrá.Či ale pôjde ako primárny monitor tak to neviem a stojí 16€.

    #404595
    Lemon84
    Účastník (Participant)

    Mozes tu aplikaciu stiahnut a vyskusat a ked nebude plnit ucel alebo nebudes ochotny za nu nechat 16€, tak mozes apple poziadat o vratenie penazi. Po novom mozes do urcitej lehoty stornovat bez udania dovodu nakup aplikacie.

    #404603
    Jaem
    Účastník (Participant)

    Duet display je zatial najlepsi program. Oproti AirDisplay je rychlejsi, presnejsi, nelaguje. Ak chces ipad pouzivat ako hlavny monitor, tak v nastaveniach displeja sa po spusteni DD objavi karta rozmiestnenie – ta zaskrtni zrkadlenie displejov…

    #404715
    Marian Kostialik
    Účastník (Participant)

    No tak som odskúšal Duetdisplay. Funguje ale tak isto ako airdisplay len jeden cez kábel druhý bez. Základ majú oba rovnaký pokiaľ je nejaký monitor pripojený ako hlavný tak ipad funguje super keď monitor vypnem a resetnem mac mini tak mac nabehne ale nikde to nevidieť leboi pad len pripája a pripája. Zapnem šňúru od monitora ipad nabehne.Hodnotenie pre mňa nepoužiteľné nepotrebujem dve obrazovky. To chce ďaľší nápad.

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.