Magsafe slabé zelené svetlo

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware Magsafe slabé zelené svetlo

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #103328
    sirec08
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň , vhcel by som spýtať na jeden problém , ktorý sa vyskytol na macbooku pro 15″ mid 2010. Mac normálne išiel , baterka držala štandardne 4 hodiny a keď som ho dal nabíjať zistil som , že Magsafe svieti slabšie ako obvikle na zeleno (aj keď je už vybitý ciže nemožem ani resetnúť SMC) ale mac sa nenabíja. Chcem sa teda spýtať či nejde náhodou o nejakú banalitu skôr ako ho odnesem do servisu. Za akúkoľvek múdru radu vopred ďakujem.

    #397806
    murko666
    Účastník (Participant)

    mne sa par x stalo ze mi macbook 13 nenabijal (ale ani nic nesvietilo) , pomohlo vytiahnutie zo zasuvky a odpojenie z macbooku a pockat chvilu, stalo sa mi to asi 3x za rok,

    este popripade precisti kontakty, raz za cas sa to tam trosku zanesie

    #397807
    sirec08
    Účastník (Participant)

    Kontakty su uz ciste , odpojit som ho uz par krat skusil ale ziaden efekt uz som ho skusil nechat celu noc bez elektriny tiez ziaden efekt. Skusil ho dnes dat cely den na nabijacke ale este som sa k nemu nedostal takze uvidime

    #397808
    madaraszko
    Účastník (Participant)

    ak mas moznost vyskusaj inu nabijacku pravdepodobne bude problem v nej. Ja som sa tiez parkrat s problemom ktory popisujes stacilo odpojit a opat pripojit a bolo vsetko ok.

    #397809
    murko666
    Účastník (Participant)

    tak tu ti uz nepomozem, jedine vyskusat druhu nabijacku

    #397939
    sirec08
    Účastník (Participant)

    Update. Adapter bol chybny ale takisto s nim vyhorelo nieco na doske takze radost

    #399414
    Ivan85
    Účastník (Participant)

    Mal som ten isty problem,staci odpojit a znova zapojit BATERIU.uz som to skoro objednal do opravy,ale nakoniec to pomohlo

    #399501
    ????
    Účastník (Participant)

    mne sa to stava, lebo mam “vychodene” napinacie pruziny na kontaktoch v magsafe konektore, staci nim trochu pohybat a nabehne

    #399507
    tutuc
    Účastník (Participant)

    mne sa to stalo pri takej divnej situacii, ked mi koncovka magsafe padla do misky pod kvetinacom, v ktorej bolo hromada vody. Celu noc sa v nej mocila. Rano ked som to dvihol, nevsimol som si to. Pozeral som, ze koncovka je daka vlhka ale neprikladal som tomu ziadnu vahu. Pripojil som to k notebooku a nic sa nedialo. To som si tiez vsimol az po cca 10 minutach.

    Ked som zistil, ze moj adapter sa valal celu noc vo vode, tak zacal cirkus … susil som to 20hodin. Fen, vzduch, vsetko mozne, po celom dni som to rozchodil a uz si davam pozor.

    Chovanie bolo taketo: oranzove svetlo velmi slabo, cely cas, ked som to vysusil dioda prestala svietit postupne uplne ale adapter fungoval. Po par dnoch zacala nanovo fungovat aj dioda.

    #400161
    sirec08
    Účastník (Participant)

    Update: Cip ,ktory riadi napajanie , nabijanie atd. skratuje. Jedna sa o opravu na doske, ktoru nerobi ziaden oficialny servis . Momentalne sa caka na diel potom pridam update ci sa oprava podarila. Jedna sa o suciastku za 4 dolare. No vymena je bud/alebo tj. 4 dolare vs nova Logic board alebo rovno cely macbook.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.