IMOVIE Problém z vytvorením

Domov Diskusné Fóra Pomoc: software IMOVIE Problém z vytvorením

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101112
    BLVCK
    Účastník (Participant)

    Čaute, dnes som si chcel vytvoriť upútavku v Imovie ale akonáhle som klikol na vytvorenie upútavky vybral som si štýl a vyhodilo mi to tabuľku : Operáciu sa nepodarilo dokončiť. Žiadne ďalšie info o probléme nie sú dostupné.
    Čo mám s tým prosím Vás robiť ?
    V čom môže byť chyba ?
    Ďakujem

    #387526
    joer
    Účastník (Participant)

    iMovie na iPade, iPhone na Macu? Mas dost pamete? Pod akym systemom ides?
    Mas poslednu verziu? Skus update. Ak nepomoze, skus dat opravit prava v DiskUtility pokila je to na desktope.

    #387556
    BLVCK
    Účastník (Participant)

    Ďakujem za odpoveď aspoň niekto sa ozval takže myslím imovie na Macbooku air kde mám mavericka. Dokonca dnes keď som otvoril iMovie tak mi tam zostala len horná lišta a na pravo kúsok čierneho miesta a ostatné biele. Disk Ulitu som skúsil ako si mi radil nepomohlo.
    Neviem už som s toho zúfalý čo ťa alebo aj vás všetkých napadá že by s tým mohlo byt ?
    Ďakujem
    Martin

    #387577
    joer
    Účastník (Participant)

    Tak skus update- cez software update-vlavo hore pod jablkom. Ak ti ponukne novu verziu, tak mas samozrejme starsiu. Ak nie, aj tak skus preinstalit. Nepises kolko mas pamete v Aire. Minimum na Mavericka 8 Gb. 6 je krajna nudza.

    #387585
    inspektorko
    Účastník (Participant)

    Joer: Mame v rodine 2x Air 2011 4GB Ram a Maverick, iMovie pouzivam , ziaden problem.Yosemite beta bezi tiez v pohode z externeho disku.

    BLVCK: Ja by som v Tvojom pripade najprv zalohoval data, urobil cistu instalaciu Mavericka pomocou ALT pri starte, obnova 10.9.4 a potom cez disk utility vymaz Macintosh HD a instalacia nanovo./chvilu to bude trvat, podla toho aky mas rychly internet, taha si to system odtial/Nepises, aky mas Mbook Air ,predpokladam ze aspon od mid2011 a vyssie…
    Pokial si robil update z Mountain Lion na Mavericks, odporucam instalaciu nacisto.Inak moze byt nieco posahane v preferences apod.

    #387596
    BLVCK
    Účastník (Participant)

    Takže dnes som skúšal všetko update na 10.0.4, odstrániť a znova nainštalovať aplikáciu no nič nepomáha tam bude chyba asi niekde v nejakých tých registroch alebo kde neviete ako ju dám do pôvodného stavu ? Alebo proste vymažem všetko čo obsahovala a znova nainštalujem ? Ja vážne neviem čo s tým ? Toto mi naskočí po otvorení : http://oi60.tinypic.com/316lnq0.jpg
    Ďakujem za pomoc

    #387598
    joer
    Účastník (Participant)

    ale coby mal preinstalovavat cely system, nie sme vo windows. system mu bezi v pohode ako pise. Vymaz imovie, proste presun do kosa a vysyp. aj vsetko co sa tyka i movie, kniznice, preferencie atd. ak tam mas nejake dolezite veci samozrejme zazalohuj. a nainstaluj nanovo.

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.