Oprava Ipad mini- repas

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Oprava Ipad mini- repas

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Autor
    Príspevky
  • #101047
    zydo
    Účastník (Participant)

    Zdravim, rad by som sa opytal jednu otazku. Pred par dnami som bol reklamovat svoj ipad mini kvoli nefunkcnemu home button tlacidlu. O 5dni mi volali, ze je hotovy. Vratili mi nejaky iny ipad, vraj zrepasovany no s parametrami ako novy( tak mi bolo povedane) no prekvapenie doslo az doma, ked som zistil, ze baterka nevydrzi ani jeden den! Pritom ten co som daval do opravy drzal dva dni bez problemov. Je toto normalny postup servisu? Oplati sa to znova a znova reklamovat pokial mi nedaju taky kus ze baterka vydrzi aspon nieco? Dakujem vopred za odpovede.

    #387210
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    nie, nie je to normalny postup. Ziadaj naspat svoj iPad, je to Tvoj majetok!

    #387213
    P1x3L61
    Účastník (Participant)

    Nie je. žiadan späť tvoj iPad, prípadne nový kus (zabalený v krabici). Zober so sebou aj príslušenstvo čo ti zostalo (TO musíš v prípade výmeny za nový kus vrátiť). Ak by ani jedno z toho odmietali, vyhovárali sa, neboj sa vyhrážať SOI-kou alebo kľudne aj políciou.

    Napíš aj meno servisu nech spravíme reklamu

    #387243
    zydo
    Účastník (Participant)

    CCComputer to bola firma. Mam tam doniest zase svoj ipad a vraj tam teraz nemaju dalsi na vymenu tak som zvedavy co vyriesia! Budem ziadat bud novy kus, alebo vratenie penazi lebo je nemyslitelne aby takto opravovali apple zariadenia. To jak keby som im dal novy macbook a nech mi vymenia napr. Ramku a oni mi vratia mi iny mac kde nevydrzi baterka ani hodinu.

    #387250
    Anonymný
    Neaktívny

    Ts ts ts, nieco tam podivne smrdi tom CCC. :P

    Urcite ziadaj novy iPad. Nenechaj sa odbit. Mne nechceli vyhovet s vymenou baterie pre iBook G4, aj ked som mal seriu, ktoru mali uznat. Volal som na support Apple, ti si vyziadali meno a kontakt na servis, ze to idu vyriesit. O 10 min mi volali z CCC, ze mi to uznaju, ze podarilo sa. :D Dementi.

    #387259
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    Ak chces tak do mailu v profile mi napis seriove cislo ipadu a pozriem sa ci ta “vymena” je vobec zaznamenana v systeme.

    #387267
    Jozef Remen
    Účastník (Participant)

    Pockaj pockaj a to ako zobrali tvoj iPad aj s Tvojimi datami na nom? Ale by som tam taky bordel narobil zeby sa posrali.

    Reklamacny protokol ti dali, zaznam o oprave tiez (vymena za druhy kus)?

    A to este pockaj, iOS devicy su sparovane s Apple ID, aby si s tym devicom vobec mohol nakupvoat. Na krabici originalu (ak ju mas, inak sa to da zistit cez tvoje apple ID) dohladaj seriove cislo svojho iPad. TRVAJ na vrateni a ak nie, SOI a financna policia, pripadne danova kontrola alebo rovno trestne oznamenie. Vsetko zaberie.

    #387277
    zydo
    Účastník (Participant)

    MOrFi- poslal som ti email, dakujem

Zobrazuje sa 8 príspevkov - 1 až 8 (z celkového počtu 8 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.