Problémy s nabíjaním

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Problémy s nabíjaním

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #99930
    sarky
    Účastník (Participant)

    Ahojte, s mojim iPhone 5 sa vyskytol problém, keď ho chcem dať nabíjať. Musím totižto s káblikom aj minútu štelovať a nakoniec mobil jemne položiť, aby sa nabíjal. Niekedy mi aj tak ešte dobrých pár minút vibruje (vypne nabíjanie a hneď zapne..). Myslel som si, že je problém v kábliku, tak som kúpil v m-zone nový, ale nič sa nezmenilo. S iPadom idú oba kábliky úplne v pohode, takže problém bude asi v iPhone. Telefón bol kupovaný 11/2012 v Orange.

    Otázky teda znejú: Stáva sa niečo podobné aj vám? Stáva sa to na iPhonoch pravidelnejšie? Je možné takúto závadu reklamovať?

    DIKY

    #381662
    modemw
    Účastník (Participant)

    Ja by som rad vyuzil toto vlakno na podobny aj ked nie rovnaky problem (miesto zakladania dalsej temy): Jedna sa o to, ze potrebujem nabit baterku iPhonu manualne (t.j. mimo iPhonu). Baterka ma 4 kontakty. Googlil som ze ktory pin aky je, lenze vsade inak pisu a aj z toho co pisu tak som nenameral co som namerat mal. Som si vsak isty (z predchadzajucich skusenosti) ze baterka nie je odidena. Pozna niekto nejaky postup ako ju nabit v zmysle, ze treba na ostatne kontakty nejake odpory napajat alebo nieco podobne aby baterka zacala odoberat prud? Zda sa, ze baterka ma nejaky vlastny procesor, ktory to vsetko riadi, preto je to take komplikovane a nestaci priviest napatie z nabijacky na litiove akumulatory.

    #381690
    iTuxx
    Moderátor

    coby nestacilo… Ja som tak nabil nejednu baterku.

    #381692
    slavo521
    Účastník (Participant)

    Ahojte, mam taky problem s ipadom mini ze raz som ho nabijal a zaroven bol na internete a prestal sa nabijat a potom som zistil ze sa da nabijat len ked je vypatý ked je zapnuty tak nefunguje nabijanie … Dakujem za pomoc

    #381695
    iTuxx
    Moderátor

    Mas originalnu nabku? iPad potrebuje silnejsi nabijaci prud. Skus inu nabku, najlepsie 2 amperovu.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.