iPhone 5 problem : baterka,restartovanie

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iPhone 5 problem : baterka,restartovanie

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Autor
    Príspevky
  • #98096
    efkey14
    Účastník (Participant)

    Zdravim pred dvoma dnami mi zacal blbnut moj iPhone 5. Najskor to zacalo tym ze mi pri nabijani neukazovalo aktualne percenta. = stale to iste cislo (ako keby zamrzlo). Potom po vybrati nabijacky som ho restartol a ukazal 100%. No dnes to pekne vyvrcholilo. Rano som mal 24% tak som ho dal nabijat. Za taku hodinku som ho vytiahol z nabijacky a zrazu za chvilku mi skocilo 12%. No mal som vybavovat nieco v meste a tak som zobral Mac na dobitie iPhonu. Kazde 2 minuty cca sa restartol a ukazalo nejake %. No velmi zaujimavo lebo raz ukazalo povedzme 35%. Potom 50%. Neskor 40%. Skusal som vycistit lightning konektor ci to nahoou nebude vtom. Momentalne sa mi podarilo ho nabit na 100% ale neustale sa restartuje.

    Stretli ste sa s podobnym problemom ?

    Diky za pomoc.

    #374615
    Jakub Dandul
    Účastník (Participant)

    S takýmto problémom som sa našťastie nestretol ani pri jednom iPhone. Odporúčam spraviť restore bez obnovy zo zálohy, a keď nepomôže tak reklamácia, pokiaľ je v záruke. Určite napíš, ako si to nakoniec vyriešil. :)

    #374616
    bawy
    Moderátor

    tento problém som mal na prvom iP5, dal som to reklamovať a o 4 dni som mal nový telefón..nič iné nevyriešiš…

    #374886
    Free1
    Účastník (Participant)

    Mne sa prestal nabíjať iph5 nabíjanie detekuje ale nepribúdaju percenta ma niekto podobne skusenosti?

    #374887
    MoRFi
    Účastník (Participant)

    efkey14: zla baterka

    Free1: vadny kabel alebo konektor, skus to najprv precistit. aj ho nabije alebo ked odpojis tak ostane na tom kde bol? tiez moze byt vadna baterka. uz som sa s tym stretol a pomohlo iba vymenit dock.

    v oboch pripadoch plati ze ak su v zaruke tak uplatnit reklamaciu aby ste nemuseli kupovat diely

    #374896
    Free1
    Účastník (Participant)

    Bol som v telekome dala mi druhy kabel aj s nabijackou ale rovnaky problem.Ked odpojim ostane kde bol každopádne asi len reklamácia ostáva

    #375927
    Free1
    Účastník (Participant)

    Vystriedal som vela mobilov a myslel som si že keď si kúpim iphone5 tak bude v pohode ale bohužial už druhý krát je v reklamačnom konaní. Ako som spomínal nedal sa nabiť keď sa vrátil z reklamácie tak som sa dozvedel že celá ich práca bola restore iphonu.( sa chlapci namakali) Problém sa opakoval a pribudlo ešte aj samočinné vypínanie tak som ho tam poslal druhý krát. Po vypätí všetkých síl servis poslal odpoved že chyba sa neprejavila. Mám rad apple dokonca mam aj ipad ktory funguje bez problemov ale toto ma dorazilo ako skutočne!!! Iphone funguje dva dni presne ako prvý krát a potom zovu problem s nabijanim a vypínanie… Inak som zabudol spomenúť velmi “ochotné” pracovníčky v telekome ktoré celú vec vyriešili miknutím plecom a za náhradný telefon pýtali 150€??? Čo sme si potom patrične vysvetlili. Len tolko som chcel že ma prvý iphone velmi sklamal!!! A skutočne neviem či by som sa znovu rozhodol pre iphone…

    #376685
    efkey14
    Účastník (Participant)

    No takze. Vyzera to ze som mal presne ten isty problem ako Free1 s iPhonom 5. No komunikoval som s CCC (oficialny servis pre Apple produkty) a poslal som im moj iPhone do servisu. iPhone nebol kupovany u ziadneho operatora. A bol pod medzinarodnou rocnou Apple zarukou. Najskor mi odpisali ze chyba sa im neprejavila na to nasledne som im popisal tento problem detailne + nech ho daju na nabijacku a problem by sa mal hned ukazat. O nejake 4 dni som im volal a pan mi povedal ze akurat vcera mi poslali novy kus. A tak sa aj stalo ! Prisiel mi presne vcera UPSkou. Cisto novy (folie). Trvalo to cca 2 tyzdne. Za cely proces som nic neplatil.

    Takze Free1 je to len zly pristup Telekomu k reklamacnemu postupu. To nie je chyba iPhonu (hocijaky mobil sa ti moze pokazit ale dolezite je ako sa to riesi dalej pri reklamacii.)

    No dost ma to zarazilo… Normalne rozmyslam ci sa oplati kupit potom iPhone cez operatora. Ale ked tolko ludi to tak riesi … Neviem

    PS: iPhone je najlepsi (nemenim za iny).

    #381663
    majdy
    Účastník (Participant)

    Zdravím,

    môj problém je, že mi vypína iPhone 5 hocikedy, keď mám menej ako 50% baterky a následne ho nejde zapnúť, ukazuje, že sa potrebuje pripojiť na nabíjačku, ako keby bol vybitý. Keď sa pripojí okamžite sa zapne s tým, že ukazuje pôvodnú kapacitu baterky ako pred vypnutím.

    Deje sa mi to najčastejšie vonku, alebo v chladných prostrediach (v zime to bolo na záchvaty) za používania cca viac ako 5 minút.

    Restore som skúšal.
    Asi je vadná baterka.

    Rozmýšlam nad týmto, len tá cena sa mi zdá akási nízka, myslíte, že je to v poriadku?

    http://www.ebay.com/itm/GENUINE-Apple-iPhone-5-Battery-ORIGINAL-Internal-Replacement-Battery-Pack-/181327907306?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a37fc49ea

    #381691
    iTuxx
    Moderátor

    urcite je vadna baterka. Mne vypinal pri 16%, baterku som este v ten den vymenil a som v pohode jak na valiu.

    #381693
    majdy
    Účastník (Participant)

    Okej, takže idem do výmeny, ďakujem.

    Zaujíma ma ešte jedna vec, vieš mi (alebo kľudne niekto iný) odporúčiť konkretnú baterku, ktorú si kupoval? Alebo vyzerá byť v poriadku, tá ktorú som sem postol?

    Popravde mám trochu obavy z bezpečnosti, aká je vôbec šanca, že tieto “neoriginál” nabijačky vybuchnú alebo niečo podobné?

    #381696
    iTuxx
    Moderátor

    Tazko povedat, ja som menil za origo baterku z ineho iPhonu 5. Ale ak sa mam vyjadrit k tej co si linkol, urcite by som nevyberal z ciny za 1,35€ aj ked odtial mozu byt aj kusy inych predajcov.

    #382190
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ďakujem iTuxx. Objednal som nakoniec tuším práve tú čo som postol vyššie.

    Dnes mi prišla ale pred výmenou sa chcem ešte informovať/poradiť. Mám trošku obavy, ako ju Phone príjme, preto ma zaujímajú nejaké reálne skúsenosti od ľudí, ktorí už menili baterku na iPhone mimo servisu (kľudne aj na starších iPhonoch) aké majú skúsenosti, či nemôže začať iPhone blbnúť alebo či po výmene netreba spraviť povedzme restore…

    Vopred ďakujem za odpovede.

    #382205
    iTuxx
    Moderátor

    Nijake problemy som nikdy nezaznamenal, menil som baterky na vsetkych modeloch okrem 2G a ziadne blbnutie nenastalo. Maximalne ti tak moze zblbnut usage statistika, ale to staci len doplna nabit a vybavene.

    #382350
    majdy
    Účastník (Participant)

    Vymenil som to predvčerom večer, spravil restore a vypadá to zatiaľ sľubne (poklepem) a všetko funguje, takže sa ti chcem poďakovať iTuxx za cenné rady a poznatky :)

    #382382
    wixter
    Účastník (Participant)

    tento isty problem som mal aj ja, po 7 dnoch na reklmacii som dostal novy kus

    #401962
    Romana1980
    Účastník (Participant)

    Ahojte,

    kúpila som synovi iphone 5 na vianoce, ale už používaný cez shopmobil.sk. ( čo poriadne ľutujem ).Používame celá rodina všetko od apple, takže už skúsenosti s iphone máme. Ale k veci. Iphone synovi po cca mesiaci začal štrajkovať a to nasledovne. Batéria nabitá ráno na 100% po cca hodine sa sám vypne. Keď sa snažíme ho zapnúť niekedy sa to podarí a niekedy nie, musím ho dať na nabíjačku, phone sa zapne, ale ukáže cca 45% nabitia.
    Tak som zvážila, že asi to bude v baterke, kúpili sme novú, a vymenili. ( manžel už menil baterky aj na 4,4S,aj 5S ),ale nová baterka nechce za nič na svete načítať operátora, a keď s ním niečo chcem spraviť vypne sa ale hneď sa sám aj zapne, bez toho aby som ho ja zapínala a stále dookola vyhľadáva sieť.
    Existuje nato nejaká rada alebo je telefón kaput.
    Ďakujem za odpovede.

    #401963
    iTuxx
    Moderátor

    na to aby nabehla siet treba mat nastaveny spravny cas a datum

    #402415
    sento
    Účastník (Participant)

    mal som ten istý problém s ip5, po aktualizácii ios, som ho zapol a napr pri 50% batérie sa vypol.
    úsporné nastavenia systému nepoomáhali no a batérie mi fičia ešte na staručkých ipodoch.

    nebudem sa rozkecávať, vymazal som Facebook (najväčší žrút, ktorý som doteraz iba updateoval)
    a nanovo ho nainštaloval a prihlásil sa.

    #405488
    Anonymný
    Neaktívny

    toto bohužel bývá chyba na základní desce. U nás máme servis, který se zabývá výhradně opravou základních desek iPhone apod. Tak tam napiš.

    —————–
    Edit by iTuxx: vymazana reklama na urovni spamu vo viacerych topikoch

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 21 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.